Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri despre dictatorul nord-coreean: Cine e, de fapt, Kim Jong-un / VIDEO

kim jong Un

Ies la iveală noi dezvăluiri despre dictatorul nord-coreean Kim Jong-un. Mai multe înregistrări video cu dictatorul nasc noi controverse în jurul acestuia.

Fiind vorba de un dictator, nimeni nu se asteapta sa aiba un ton al vocii moale si placut. Insa Kim Jong-un ne-a luat total pe nepregatite cu corzile lui vocale puternice si aspre. Intr-o inregistrare video facuta la al VII-lea Congres al Partidului Oamenilor Muncii, discursul dicatorului nord coreean a fost intampinat cu apaluze energice si ovatii de catre larga audienta. Liderul suprem a vorbit despre "lupta nemiloasa", "victoria glorioasa" si alte lucruri de acest gen. Nu asta a fost surpriza, ci... vocea. Vocea lui suna ca a personajelor negative din filmele cu eroi sau ca si cum ar suferi de o raceala cumplita, conform ProTV.

Citeşte şi: Decizie fără precedent înaintea Olimpiadei din Brazilia: Cum se apără sportivii de virusul Zika

Inregistrarea, care a fost publicata pe YouTube, pare autentica, dar starneste confuzie, pentru ca, in urma cu doi ani, cand a tinut un alt discurs, de asemenea, inregistrat, vocea lui suna complet diferit, fiind mai putin agresiva. De fapt, daca ascultati acest mesaj de Anul Nou, pare ca el este rostit de o alta persoana. Asa ca aceste doua inregistrari ne fac sa ne gandim daca nu cumva alta persoana, cu voce mai impunatoare, a citit discursul din congres, in timp ce Kim Jong-un doar mina sau daca nu cumva in acesti doi ani vocea lui s-a schimbat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.