Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri despre echipamentele sportivilor români de la Olimpiadă: Ce spun oamenii legii

beinsports.com
rio jo

Ies la iveală noi amănunte despre echipamentele sportivilor români de la Olimpiadă. Scandalul cu echipamentele contrafăcute trece la un al nivel. Sursele judiciare vin cu o nouă ipoteză. Se pare că acestea nu ar fi fost contrafăcute, dar ar fi fost confecţionate prost.

Citește și: Cum va fi vremea în următoarele trei zile: Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

"Echipamentele livrate Comitetului Olimpic pentru sportivii care au reprezentat România la RIO nu sunt contrafaceri, fiind furnizate de Kappa Italia. Lucrurile stau cam așa: imediat după ce firma Pax Creative a câștigat contractul de la COSR a trimis comanda pentru lotul de echipament la Kappa Serbia, cu care s-a încheiat și contract. Cei din Serbia au spus că nu pot furniza cantitatea foarte mare de echipament într-un timp atât de scurt iar comanda din România a ajuns la Kappa Italia care a lucrat și furnizat echipamentul", au explicat sursele judiciare pentru eranews.ro.

Şi asta nu e tot. Aceleaşi surse mai spun că la recepția echipamentului în România s-a văzut că acesta prezintă deficiențe mari și pe cale de consecință în Procesul Verbal de recepție s-au trecut și mențiunile cu privire la aceste probleme. "Astfel, deși poate suna straniu după ce s-au văzut imaginile, în cazul echipamentelor de la RIO nu e vorba de contrafacere ci proastă execuție care se poate rezolva printr-un proces comercial între părțile contractante și beneficiarul final. Înțeleg că s-a ales să se recepționeze echipamentul chiar cu deficiențe pentru că la momentul primirii acestuia mai erau două săptămâni până când începeau Jocurile Olimpice și nu mai era timp fizic pentru a se face altă comandă întrucât nu era doar echipament simplu ci era inscripționat cu diferite lucruri", mai spun oamenii legii.

Citeşte şi: Mama lui Bogdan Gigină, noi dezvăluiri şocante: Ce i-a spus poliţistul înainte de a muri

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.