Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri despre Gabriel Oprea: Ce scoate la iveală Stelian Tănase

www.adevarul.ro
gabriel oprea dna

Ies la iveală noi dezvăluiri incendiare despre fostul vicepremier, Gabriel Oprea. Jurnalistul Stelian Tănase scoate la iveală amănunte incredibile despre generalul Oprea. Într-un text extrem de dur scris pe propriul blog, Tănase vorbeşte despre noile probleme ale fostului şef al UNPR.

Citeşte şi: Scandal cu proiectul de lege pentru Casa Regală: 'Se distorsionează adevărul'

"Belele se țin scai de mantaua generalului de brigadă 4 stele Gabriel Oprea. Se vede tîrît intr-un nou dosar – de data asta este cercetat impreună cu alții. Este vorba de o rețea de tip mafiot care producea doctori in științe pe bandă rulantă. Invinuirea este de instigare la plagiat. Mai sunt citeva nume mari implicate. Să vedem ce spun procurorii, care e lista lor. Deocamadată sunt discreti. Discreti sunt și fostii acoliti. Mă rog, ce ar putea face Neculai Onțanu primul adj al generalului la UNPR – partidul interesului national, care a fost trimis saptamîna asta în judecată pentru mai multe capete de acuzare, toate ținind de fapte de corupție.", spune jurnalistul care nu se opreşte însă aici.

Citeşte şi: Traian Băsescu spune abia acum: 'S-a plătit 1.000.000 de dolari'

"Asta e! Cind apuci să te rostogolești nu te mai opresti pînă la baza scărilor pe cara te-ai cocoțat. Atunci lumea dă in tine și nimeni nu-ți sare în ajutor. Unde o fi liota de apărători din oficiu ai generalui Oprea care pină acum citeva luni făcea mare caz de valoarea generalului si il impingea in sunet de fanfară spre postul de primministru!? Ce țară mișto ar fi fost asta ! Să vezi atunci trai pe vătrai cu un dictator de operetă, cu acces la direct la banii publici a favoriților! Să te ții filodorme, bani negri, avantaje pe sub masă! Ar fi rezultat Republica Coruptă România. S-ar fi dat liber și la plagiate, și scăpa și nen-tu Ponta de acuzații. S-ar fi făcut troc cu orice, de la dipl0me false la licitații trucate și puneri in posesie fanteziste. Serviciile ar fi deținut controlul. Interesul național ar fi fost soarele nostru de per cer și din inimi. Mă întreb acum unde sunt cei care îl protejau pe general operativ și mediatic. Unde au dispărut bre cintăreții de osanele !?Laudătorii liberali care beau dimineața cafea cu el !? Dar frații siamezi pesediști!? Agenții lui din massmedia !? Unde sunt toti!? Generalul a rămas singur.", crede Tănase.

Citeşte şi: Raed Arafat, primele declaraţii după accident: Care este starea victimelor

Jurnalistul îi dă şi un sfat generalului Gabriel Oprea. "Să nu fie trist! La fel a pățit și Basescu cind a placat de la Cotroceni – Curtea de slugi s-a risipit instantaneu. Și Ponta a pățit- o cind a părăsit Palatul Victoria și șefia PSD. S-a făcut gol in jurul lui. Chiar si cei care incasau sume frumoase servindu-l au dispărut ca măgarul în ceata și i-am gasit de a doua zi în tabăra inamicului. Așa se topesc camarilele. Ca apa in nisip. La infringere exact asa se intimpla. Numai la victorie, putere, succes se inghesuie pițifelnicii să te atingă, sa iți ceară autograf, sa te amușineze, sa iți ia o scamă de pe rever. Nu e cazul cu generalul Gabriel Oprea acum, rămas singur sa înfrunte singur stihiile.", a încheiat Stelian Tănase.

Citeşte şi: Dosar PENAL după accidentul de autocar din Braşov. Primele detalii OFICIALE de la MAI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.