Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri despre Maria Şarapova: Ce spune avocatul sportivei dopate

Maria Sarapova

Avocatul Mariei Șarapova a estimat că președintele Agenției Mondiale Antidoping (AMA), Craig Reedie, a dat dovadă de lipsă de profesionalism atunci când a declarat că veniturile jucătoarei ruse de tenis, suspendată pentru dopaj, sunt superioare bugetului AMA. „Declarațiile făcute luni de președintele AMA arată o lipsă de profesionalism", a precizat John Haggerty, avocatul american al Șarapovei, într-un comunicat.

Citeşte şi: România TV aruncă BOMBA: PNL fuzionează cu UNPR

„Justiția, indiferent că este exercitată de către AMA sau într-un tribunal, trebuie să fie oarbă, inclusiv în ceea ce privește veniturile unei jucătoare", a continuat avocatul. „Domnul Reedie trebuie să-i prezinte scuze Mariei și tuturor jucătorilor de succes, eu excepția cazului în care dorește ca oamenii să creadă că AMA are standarde diferite pentru jucători, în funcție de clasamentul lor și de veniturile lor", a conchis avocatul Mariei Șarapova.

Citește și: Un nou VIOL ÎNFIORĂTOR șochează România: O elevă din Vaslui a fost violată, de colegi, în timpul orei de desen

În cursul unei conferințe a Agenției Mondiale Antidoping care a avut loc la Londra, Craig Reedie a ținut să remarce faptul că organizația sa dispune de un buget anual de 30 milioane dolari (26,5 milioane euro), inferior câștigurilor realizate de Maria Șarapova. Rusoaica, mult timp regina de necontestat a business-ului sportiv, și-a văzut veniturile reduse la 21,9 milioane dolari în 2016, din cauza suspendării sale pentru dopaj. Fostă numărul 2 mondial, Maria Șarapova a primit o suspendare de doi ani, la începutul acestei luni, din partea Federației internaționale de tenis (ITF), după ce a fost depistată pozitiv la meldonium, medicament inclus începând cu luna ianuarie pe lista substanțelor interzise sportivilor. Jucătoarea rusă a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj pentru Sport, iar acum așteaptă decizia acestei instanțe, conform Agerpres.

Citește și: Ministrii socialisti germani iau drumul Moscovei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.