Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi DEZVĂLUIRI despre modul în care Google spionează conversațiile

google

Ies la iveală noi amănunte incredibile cu cei de la Google în prim plan. Se pare că aceştia ne spionează de foarte mult timp. De ani buni Google inregistreaza conversatiile pe care oamenii le poarta in preajma dispozitivelor sale, cu scopul de a imbunatati comenzile vocale, spun reprezentantii companiei. Vestea buna este ca aceasta functie poate fi oprita.

Citeşte şi: Marian Godină dă noi detalii despre accidentul lui Șerban Huidu: Ce și-a adus aminte polițistul

Simpla voce a posesorului este suficienta pentru a activa functia de inregistrare a conversatiilor, chiar si cand nu folositi telefonul, spun cei de la The Independent. Google sustine ca motivul pentru care face asta este sa le ofere oamenilor rezultate mai bune la cautarile pe care le fac si sa imbunatateasca recunoasterea sunetelor pentru comenzile vocale. Partea buna, spun jurnalistii, este ca din anul 2015 gigantul IT a le-a pus la dispozitie utilizatorilor o pagina cu tot istoricul stocat despre ei. Tot acolo ei pot asculta toate aceste inregistrari si mai important sa le stearga. Site-ul va ofera date despre modul in care a fost inregistrata informatia, daca aceasta a fost facuta cu Google app si in unele cazuri si transcrierea conversatiei. Datele pot fi considerate si un fel de jurnal, care sa va ajute sa va amintiti diferite evenimente din viata.

Citeşte şi: DOLIU la Manchester City înaintea meciului cu Steaua: Un fost fotbalist a fost ucis / VIDEO

Pentru cei iritati de aceasta intruziune in viata personala exista o modalitate de a opri inregistrarile. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrerupeti asistentul virtual si sa nu folositi niciodata comenzile vocale. Aceasta masura vine insa cu dezavantaje: nu va veti mai bucura de toate facilitatile de care dispune un dispozitiv mobil care functioneaza cu Android, conform ProTV.

Citește și: SUA au lansat o nouă SUPER-ARMĂ / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.