Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri din scandalul Sky News în România: O vedetă ProTV spune totul

sky news

România este zguduită în aceste zile de un scandal imens. Un reportaj realizat de reporterii Sky News despre niște presupuși traficați de arme din România care le-ar vinde teroriștilor a deschis toate jurnalele de ştiri. DIICOT a analizat imaginile celor și a deshis o anchetă. S-a ajuns la concluzia că așa zișii traficanți de arme ar fi fost plătiți de jurnaliștii britanici, iar reportajul respectiv a reprezentat o înscenare.

Citeşte şi: Imagini inedite cu Laura Codruţa Kovesi: Nu ai mai văzut-o aşa până acum / FOTO

O vedetă a celor de la ProTV s-a decis să spună totul. George Buhnici şi-a amintit ce i s-a întâmplat în urmă cu zece ani. I s-a cerut, contra unei sume de bani, să gâsească un loc cât mai sărac din țara noastră, acolo unde copii duc o viață mizeră. " Când nu îți iese investigația cu traficanții din Balcani, ce faci? Dacă ești jurnalist Sky News scoți banul și o rezolvi?

1. La câtă investigație mai știu și eu, niciun traficant, oricât de fraier, nu stă la cameră în fața unui jurnalist. Iar traficanții adevărați nu prea sunt fraieri.

Citeşte şi: Ce le-a spus Bogdan Olteanu procurorilor de la DNA: 'Nu mai am nimic de pierdut'

2. Și eu am fost fixer (omul bun la toate) pentru jurnaliști străini. Atunci când vin în România, marea majoritate a nemților, britanicilor și francezilor caută exemplul negativ ca să dea lovitura acasă. Șefii nu vor reportaje despre frumusețile românești, că nu fac audiență și nu prea filmează în orașe. Ați observat ca la televiziunile străine se văd mai ales sate sărace de la noi? În cazul meu trebuia sa găsesc neapărat orfelinate nenorocite cu copii chinuiți. Banii erau buni în 2006, înainte de intrarea în UE, dar am făcut ce ar fi trebuit să facă toți colegii mei sau alți fixeri de ocazie. Am văzut dincolo de mia de euro.", a scris reporterul pe facebook.

Citeşte şi: Ani grei de închisoare pentru notăriţa care l-a înşelat Gigi Becali: Ce a decis latifundiarul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.