Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri incendiare ale fostei nore a lui Măgureanu: 'Am fost sfătuită să vorbesc' / UPDATE

Alina Petre

UPDATE

Alina Petre a făcut o nouă dezvăluire incendiară la Antena 3. Totul se va întâmpla în câteva zile. "E vorba de un denunţ. Urmează să îl facem săptămâna viitoare. Dare şi luare de mită. E vorba de politicieni de la un partid mare", a spus fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Fosta noră a lui Virgul Măgureanu a ieşit din nou la atac. Alina Petre a scos la iveală amănunte uluitoare din scandalul denunţurilor la DNA. Aceasta spune că autorităţile au fost cele care i-au spus să iasă în presă cu acest imens scandal.

"Am vorbit pentru că am fost sfătuită să vorbesc de către procurori, de către autorităţile cu care am vorbit de-a lungul timpului. S-au pus pe mine nişte presiuni enorme. Am 13 acţiuni penale şi civile deschise din cauza acestor probleme. Am dat şi ieri mai multe declaraţii în faţa autorităţilor. Dacă nu spuneam aceste lucruri, puteam fi acuzată de complicitate sau tăinuire. Am făcut cinci denunţuri, dar am dat şi declaraţii în calitate de martor. Nu pot să vorbesc despre unele dintre dezvăluiri din anumite dosare care sunt speciale. Implică nişte caracatiţe. E vorba de 10-12 dosare. Nu sunt acuzată în absolut niciun dosar.

Am reuşit să divorţez pentru că am trimis actele printr-o persoană cunoscută. Din această familie nu se poate ieşi", a spus Alina Petre la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.