Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri incendiare despre fosta soție a lui Dan Condrea: Dată în judecată de propria mamă

laura georgescu condrea

Ies la iveală noi amănunte incendiare despre fosta soție a afaceristului Dan Condrea. Laura Georgescu are mari probleme cu legea, dar și cu sănătatea.

Mama Laurei Georgescu şi-a dat fiica în judecată, anul trecut, în luna mai, cerând un ordin de protecţie pe motiv că o agresează fizic şi verbal. Judecătorii au respins însă cererea mamei, constantând că reclamanta i-a adus, la rândul său, injurii fiicei sale, arată news.ro. "Se constată – din adresa întocmită la data de 14.07.2014 de către Spitalul Clinic de Psihiatrie O. – că la sfârşitul lunii ianuarie a anului 2009 intimata a fost internată cu diagnosticul de “tulburare de stress posttraumatică”, ulterior, până la jumatatea anului 2011, fiind internată de mai multe ori pentru diverse tulburari afective, rezultând din înscrisurile înaintate de Secţia 2 Poliţie că în cursul anului 2009 petenta făcuse demersuri pentru internarea nevoluntară a fiicei sale. Din cuprinsul probelor administrate, rezultă că de mai mult timp atmosfera în locuinţa parţilor este tensionată, ambele părţi contribuind la acest lucru", arată instanţa în dispozitivul sentinţei 9545/ 2015, prin care Judecătoria Sector 1 a respins ordinul de protecţie solicitat de Maria Georgescu împotriva fiicei sale Laura Marilena Georgescu.

Citește și: Cătălin Tolontan detonează bomba în dosarul Hexi Pharma: 'Pare o conspirație peste capul SRI'

Laura Georgescu, fosta soţie a patronului Hexi Pharma, a recunoscut în faţa jurnaliştilor, pe scările Tribunalului, că este persoana care l-a denunţat pe acesta că producea dezinfectanti diluaţi. Femeia a mai susţinut că Dan Condrea era filat de CIA pentru că ar fi fost ofiţer acoperit.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.