Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri incendiare despre iubitul Simonei Halep: 'Abia aștepta să termine turneele'

spynews.ro
Simona Halep iubit italia 6

Ies la iveală noi dezvăluiri incendiare despre iubitul Simonei Halep. După ce au apărut pozele din vacanţă cu numărul 1 mondial şi iubitul ei din Portofino, acum apar devoalări despre acesta. Radu Marian Barbu e un fost jucător de tenis, dar fără rezultate notabile. Cea mai bună clasare a fostlocul 1.151, în 2004. Are 34 de ani, fiind născut pe 16 octombrie 1983, în Pitești.

Citește și: Pe fondul agravării stării de sănătate a Regelui Mihai, Casa Regală i-a prezentat SUCCESORUL! Cine va prelua conducerea

Se pare că relația celor doi este una cât se poate de recentă, "Au doar câteva luni de când sunt împreună și mai mult nu s-au văzut. Ea a fost ocupată cu turneele, el, cu treburile lui", a spus o sursă pentru spynews.ro. Aceeași sursă a povestit ce i-a legat pe cei doi. "Se știu de mai multă vreme, dar s-au apropiat după ultimul turneu din State la care a luat parte Simona. Cred că e vorba de US Open, turneul la care Simona a trăit dezamăgirea să fie eliminată de Maria Sharapova încă din primul tur.

Citește și: Dezvăluire incendiară a lui Isărescu! Din ce motiv s-a „prăbușit” leul

El a liniștit-o, a ajutat-o să treacă peste dezamăgire, au stat și au vorbit de tenis. Și, din vorbă în vorbă, și-au dat seama că au pasiuni comune, în cel mai mic amănunt. Amândoi iubesc aceleași lucruri: adică tenisul și copiii. Iar relația lor a venit apoi ca ceva firesc", mai spune sursa.

Citește și: Doar la noi este posibil: Ce companie de stat a acordat 233 de ANI de concediu medical angajaților, în primele 9 luni ale anului

Mai mult, prietenul misterios spune că Marian Barbu este foarte îndrăgostit, așteptând cu nerăbdare ca Simona să intre în vacanță. "Abia aștepta să termine Simona cu turneele ca să plece într-o mică vacanță împreună. El a propus să meargă în Italia, mai ales că acolo este, încă, vreme perfectă pentru a se bucura de lungi plimbări împreună, de liniștea necesară pentru a se cunoaște mai bine", a mai dezvăluit sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.