Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre Robert Turcescu: Scheme cu Robert Negoiță și Adrian Năstase

Robert Turcescu

Robert Turcescu s-a deconspirat în direct la televizor, apoi, după ce a eşuat pe internet, a ajuns în politică. Nu oriunde, ci în partidul lui Traian Băsescu. A candidat pentru funcţia de primar al Capitalei, dar nu a reuşit. Acum ies la iveală amănunte incendiare din trecutul său, dar şi despre averea noului politician.

Acesta este milionar în euro. Are zeci de conturi bancare, acțiuni blue chips la Bursa de Valori Bucuresti și mai multe apartamente, case și terenuri, susţin cei de la riseproject.ro. Turcescu şi-a cumpărat case şi terenuri precum un mare milionar. Lista e cel puţin impresionantă. Sursa citată i-a făcut tot inventarul.

CIteşte şi: Teroristul de la Munchen pregătea un MĂCEL: Avea la el muniție pentru uciderea a 300 de oameni

1. Bulevardul Ștefan cel Mare. În apropiere de Piața Muncii. Bloc ridicat în anii 1970-1980. La parter, două birouri notariale. Turcescu a cumpărat aici o garsonieră de 37 de mp. Data tranzacției: decembrie 2003. Vânzător: prima lui soție, Corina Ilie, de care a divorțat în același an.

Prețul plătit: 8.000 de euro.

2. Bulevardul Nicolae Grigorescu. Peste drum de Ștrandul Titan. Lângă Biserica Acoperământul Maicii Domnului. Blocul, ridicat în 1967, cuprinde 260 de apartamente, dintre care 220 sunt garsoniere. Una dintre garsoniere, de 30 de mp, e a lui Turcescu. A cumpărat-o în aprilie 2004.

Prețul: necunoscut.

În 2004, la patru luni distanță după ce își cumpărase o garsonieră, Turcescu și-a mai luat una, într-un bloc din Titan.

Citește și: Scene INCREDIBILE petrecute la bordul unui avion: Ce i-au făcut niște microbiști unei stewardese / VIDEO

3. Bulevardul Basarabia, aproape de Arena Națională, peste drum de parcul Național. Un bloc construit în anii 1962, identic altora care mărginesc, clonate, aglomerația străzii. În septembrie 2004, Turcescu a cumpărat aici un apartament cu două camere, de 44 de mp. Prețul plătit: 30.500 de euro.

4. Strada Parcului, între Romexpo și cartierul Pajura. Ansamblu rezidențial construit de ANL, format din vile tip, lipite una de alta, cu curți minuscule.

În aprilie 2005, Turcescu a contractat aici o casă cu patru camere, dispusă pe două niveluri, în suprafață de 126 de mp. Patru ani mai târziu, a putut să se mute în ea.

Citește și: Ea e femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume: Fiecare cântărește aproape 30 de kg / VIDEO

Prețul, scris în contractul de construire: 69.300 de euro, cu tot cu TVA. Deși mai avea alte trei proprietăți, Turcescu a beneficiat de o subvenție guvernamentală de 10.150 de euro, la această achiziție. Asta înseamnă că, propriu-zis, în rând cu ceilalți care au contractat vile de acest fel, el a plătit doar 59.150 de euro la cumpărarea casei, o sumă ridicol de mică pentru amplasamentul cartierului, suprafața utilă a locuinței și prețurile acelor ani. În prețul acesta, a intrat și amenajarea unui garaj subteran. Subvenția de care Turcescu și cei aflați în aceeași situație au beneficiat fusese legiferată de Guvernul Năstase, în 2002, și era destinată tuturor clienților ANL care nu mai primiseră ajutoare de stat pentru achiziționarea altor case.

5. Strada Viscolului, periferie. 15 minute de mers de la stația de metrou Păcii. Bucureștiul se rarefiază, pierzându-se pe niște câmpuri pătate cu case și blocuri. Turcescu are un teren de 1.800 de mp, aproape pătrat, înconjurat cu plasă de sârmă și acoperit de o iarbă înaltă. L-a cumpărat în martie 2007 și l-a lăsat așa, zece ani, ca pe un loz imobiliar cu șanse neclare.

Citește și: Doi iubiți din Dâmbovița au pus două tinere de 16 ani să facă videochat: Detalii incredibile din caz

Prețul plătit: 199.000 de euro.

6. Șoseaua Vitan-Bârzești. Margine de București, aproape de morga orașului. Lângă enormul hotel RIN, cel mai mare dinCapitală, Robert Negoiță, azi, primar al sectorului 3, a ridicat două blocuri.

Aici, lângă hotelul RIN, Turcescu a cumpărat de la el un apartament cu trei camere, în suprafață de 96 de mp.

Data tranzacției: februarie 2008. Prețul plătit: 115.000 de euro.

Lipsesc din listă un apartament, două terenuri agricole și unul intravilan din Argeș și câte un teren intravilan din Tulcea și Ilfov – si ele proprietăți declarate de Robert Turcescu, mai spun cei de la riseproject.

Citește și: Tinder s-a schimbat: Ce s-a introdus nou în aplicație

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.