Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NOI IMAGINI Sebastian Ghiță și Florian Coldea, în VACANȚĂ: Apar și soțiile celor doi / VIDEO + FOTO

poza vacanta coldea

Seria dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță despre adjunctul șefului SRI, Florian Coldea, continuă. Miercuri seara, fostul deputat a oferit noi detalii și imagini cu Coldea și soția sa alături de familia Ghiță într-o vacanță. Soția lui Coldea, Dorina Ioana Coldea, e general SRI, fiind șefa departamentului psihologic de la SRI

”Poate vă întrebaţi de ce am făcut toate aceste dezvăluiri şi de ce am avut curajul să spun ceea ce cred eu că s-a stricat în România în ultimii ani şi cine sunt cei care în opinia mea sunt vinovaţi. Am făcut-o pentru că deja lucrurile avansează galopant spre un fel de teroare căreia nimeni nu-i va mai putea rezista.

Citește și: De ce nu ține Klaus Iohannis nici un fel de aparatură tehnică în biroul prezidențial

Am să mă concentrez azi pe legătura cu Florian Coldea. În ultima apariţie v-am prezentat mai multe date despre relaţiile cu Coldea şi Kovesi. Am să mă concentrez pe legătura cu Florian Coldea. La începutul lui 2010 în debutul lunii februarie am fost împreună cu familiile în Seychelles, doar noi. Era înainte de congresul PSD şi am hotărât să mergem într-o vacanţă, înt-o insulă exotică. Am stat împreună şi se poate verifica uşor. Am stat la Hilton Seychelles SPA. Dintr-o întâmplare am găsit acasă pliantul de la hotel. Am stat 10 zile şi îmi aduc aminte că îl rugam să-l ajute pe Ponta să câştige alegerile PSD, însă Coldea îmi spunea că Băsescu nu-l vrea pe Ponta. Diaconescu, Geoană, oricine, dar să nu ajungă Ponta la PSD a fost mesajul. Ştia ce ştia Băsescu.

Am mai fost şi în 2012 în vacanţă. Fac toate aceste lucruri pentru că îmi credibilizeză spusele. Tot ce spun e real. E susţinut cu documente. Iată o poză cu familiile la Disneyland la Paris. Cu doamna Coldea. Am crezut în ei şi că vor să facă bine României, firmele româneşti să prospere.

Citește și: Ce are să-i reproșeze Liviu Dragnea lui Iohannis în scandalul momentului

Am făcut tot ce am putut să îi ajut. I-am spus la un moment dat domnului Coldea că au trecut multţi ani de când conduce românia şi e distrus capitalul românesc. I-am spus că nu avem autostrăzi că am predat România.”, a spus Ghiță în cea mai recentă filmare difuzată de România TV.

 

content-image

 

 

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.