Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi probleme pentru Gigi Becali: S-a dat verdictul într-un important proces pe care l-a pierdut

george becali

Zilele trecute, Gigi Becali a pierdut procesul cu una dintre cele mai cunoscute companii de medicamente din România. Curtea de Apel Bucureşti a stabilit că, în urmă cu 14 ani, latifundiarul a vândut mai multe terenuri ale companiei fără să aibă vreun drept asupra acestora.  Instanţa a admis acţiunea societăţii şi a constatat "nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 4602/15.10.2002 de Biroul Notarial(...) , încheiat între pârâţii (vânzători) Becali George şi Becali Luminiţa şi pârâţii cumpărători. Potrivit informaţiilor noastre, omul de afaceri a vândut terenul în condiţiile în care pe acesta se găseau mai multe clădiri ce aparţineau companiei de medicamente. Decizia instanţei nu este definitivă.

Citește și: Petitia lui Dom’ Profesor despre conditiile din inchisoare.

Nu este singura infrângere a latifundirului. În 2010, Becali a rămas fără câteva sute de metri în zona Pipera, printr-o decizie de expropriere a autorităţilor(în zonă s-a construit pasajul Pipera). Primăria Capitalei a stabilit despăgubiri de 68.000 de euro, adică aproximativ 38,35 de euro pentru un metru pătrat. Becali a atacat în instanţă hotărârea municipalităţii şi - culmea - Tribunalul Bucureşti a hotărât ca omul de afaceri să primească suma de 590 de euro pentru fiecare metru pătrat de teren, respectiv 1,04 milioane de euro în total. Dosarul se află acum la Curte de Apel Bucureşti, scrie spynews.ro.

Citește și: Cum am provocat tensiuni intre ALDE si Miscarea Legionara. Bonus: Cat plateste un partid politic pentru un imobil de 120 mp

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.