Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi şefi interimari la IPJ Giurgiu şi IPJ Ialomiţa

http://www.cronicadebraila.ro
Politia Locala

Funcţiile de inspector şef al IPJ Giurgiu şi al IPJ Ialomiţa vor fi exercitate cu caracter temporar de comisarul şef de poliţie Ion Viorel Polexe, respectiv de comisarul şef de poliţie Marian Neagu, conform unui comunicat de presă al IGPR. 'Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române este împuternicit să comunice presei faptul că, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 26 aprilie, comisarul şef de poliţie Polexe Ion Viorel a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, iar comisarul şef de poliţie Neagu Marian a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa', se arată în comunicatul IGPR.

Comisarul şef de poliţie Ion Viorel Polexe a îndeplinit, până miercuri, funcţia de adjunct al şefului IPJ Giurgiu. Funcţia de inspector şef al IPJ Giurgiu a rămas vacantă de la sfârşitul lunii septembrie 2016, când comisarul-şef de poliţie Vasile Tache a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de director al Şcolii de Agenţi de Poliţie 'Vasile Lascăr' - Câmpina. De la acea dată, atribuţiile acestuia au fost preluate cu caracter temporar de comisar-şef de poliţie Constantin Cătălin Georgescu, adjunct al inspectorului şef al IPJ Giurgiu, conform Agerpres.

Comisarul-şef Marian Neagu, fost şef al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Ialomiţa îl înlocuieşte pe comisarul şef Valentin Dorian Condruz, detaşat, anul trecut, de Poliţia de Frontieră Brăila, să conducă interimar instituţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.