Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nord-coreenii au RÂS de liderii lumii: Cum a fost ironizat Barack Obama - VIDEO

barack obama nato

Nord-coreenii au pus pe jar puterile lumii cu ultimul test nuclear efectuat, iar acum i-au ironizat pe Obama și compania într-o emisiune difuzată la televiziunea națională. Desigur, glumele dar și reacțiile publicului au fost supuse cenzurii de la Phenian.

"Am căzut în baie și mi-am spart capul", a spus unul dintre actori care îl interpreta pe Obama bandajat la cap. "Am fost șocat când am auzit că nord-coreenii au detonat o bombă cu hidrogen", a fost una dintre replici.

Citește și: Atmosfera este TENSIONATĂ în fruntea UE: Premierul Italiei nu este mulțumit după summit

De altfel, mai multe show-uri au avut ca temă dezvoltarea rapidă a programului nuclear al Coreii de Nord. Săptămâna trecuta, Phenianul a anunțat cel de al cincilea test nuclear al său, începând cu 2006. Deja este al doilea de anul acesta și se spune că bomba ar fi avut o putere apropiată de cea de la Hiroshima.

Washingtonul și aliații din Asia au condamnat ambițiile nucleare ale Phenianului. Așa că, nici vecinele Coreea de Sud și Japonia, n-au scăpat.

Președintele de la Seul este numit "bunicuța" iar emisarul său special, "un câine". Reprezentantul Japoniei este o "maimuță", cuvânt cu care propaganda nord-coreeană l-a mai descris în trecut și pe președintele Obama.

Show-ul de comedie de la televiziunea nord-coreeană pare inspirat din celebrul program american Saturday Night Live. Care îl ia, adesea, peste picior pe liderul de la Phenian, Kim Jong Un. "Sunt unicul și singurul fiu strălucitor. Sunt mareșalul vostru!"

Totusi, în mod democratic, emisiunea americană ironizează deopotrivă și oficialii aleși din Statele Unite. Evident, ceva de neconceput în Coreea de Nord, unde sunt permise doar aclamații și aplauze la comandă, anunță stirileprotv.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.