Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norica Nicolai intervine în SCANDALUL nurorii lui Măgureanu: Totul va exploda în campania electorală

Norica Nicolai

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai intervine în Scandalul care a ținut prima pagină a săptămânii trecute. Ea a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că ”Ceea ce se întampla cu blondele in România e de studiat. Ma surprinde aparitia doamnei Măgureanu”.

În ce privește denunțurile masive depuse la DNA de Alina Petre (fostă Măgureanu), europarlamentarul e de părere că ”Resorturile ei nu sunt deloc de ordin civic. Cred că altcineva e în spate și totul ar urma să explodeze în campania electorala”, a spus ea la România TV în cadrul emisiunii moderate de Victor Ciutacu.

Ca fost procuror, Norica Nicolai susține că a urmărit modul e exprimare și de acțiune al doamnei Măgureanu și a tras câteva concluzii:

”Am urmarit maniera in care se exprima si cred ca e cineva in spate. Ma surprinde ca vorbeste doar despre fosti, că are o strategie de trimis la oprobiul public, pentru ca asta se intampla initial și abia apoi dacă vor fi probe și asta e mai greu. Daca ar fi adevarat ce a spus ar fi oribil, dar ca un om normal daca stii de crime trebuia de atunci sa denunte. Dar asa se intampla cand la masa de prânz sunt blonde și la propriu și la figurat”, a mai spus europarlamentarul ALDE.

Vezi și: Devenită deja celebră, Alina Petre lovește din nou: Împotriva cui a mai depus denunț la DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.