Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nou scandal la Comisia de Buget. Iesiri nervoase si jigniri intre parlamentari

scandal

Un nou scandal a izbucnit duminica in Comisia de Buget. Dezbaterile asupra bugetului Ministerului Transportului au incins spiritele in comisie pentru ca s-au intins pe mai bine de trei, existand multe amendamente la acest buget.

Comisiile de buget au întrerupt, duminică, dezbaterile asupra bugetului Ministerului Transporturilor, după ce preşedintele Comisiei, deputatul PSD Viorel Ştefan, a aflat de înlocuirea la lucrări a liberalului Gheorghe Ialomiţianu, deranjat că, după ce i-a "chinuit", a plecat să se odihnească, relatează Mediafax.

Astfel, în timp ce parlamentarii discutau despre amendamentele aduse la Ministerul Tranporturilor, membrii Comisiei au aflat că liberalii l-au înlocuit pe deputatul Gheorghe Ialomiţianu cu deputatul Alexandru Nazare, fiind înaintată şi o hârtie oficială în acest sens.

În acel moment, preşedintele Comisiei de buget din Camera Deputaţilor, Viorel Ştefan, a afirmat că sunt unii membri ai Comisiei care "îşi bat joc" şi a întrerupt dezbaterile, solicitând consultări cu grupurile politice. Ştefan a criticat înlocuirea lui Gheorghe Ialomiţianu. "După ce ne-a chinuit toată ziua, acum pleacă? Păi aşa ne schimbăm şi noi unul cu altul şi ţinem şedinţa până dimineaţa", a spus Viorel Ştefan.

El s-a ridicat şi a plecat din sală, fiind întrebat de liberala Andreea Paul, de ce s-a enervat. "Voi m-aţi enervat. Pleacă unul, vine altul odihnit", a continuat Viorel Ştefan.

Un alt deputat a comentat, în sală, că Ialomiţianu este ca un "jucător bătrân": "Nu rezistă decât o singură repriză", a spus acesta.

După o pauză de aproximativ 10 minute, deputaţii şi senatorii au decis o nouă procedură, mai rapidă, pentru discutarea şi votarea amendamentelor. Viorel Ştefan a renunţat să mai conducă şedinţa, delegându-l pe vicepreşedintele Comisiei, Eugen Nicolăescu, şi nici nu a mai revenit la lucrări.

Imediat după reluarea şedinţei, a părăsit lucrările şi deputatul PNL Constantin Dascălu. Acesta a fost nemulţumit de rezultatul unui vot, acuzându-şi colega de partid, pe Andreea Paul, că a numărat greşit. La anunţarea rezultatelor, acesta s-a ridicat, şi-a luat haina şi a părăsit nervos sala.

"Eu plec acasă. Minţi, doamna Paul. Minţi! Mai grav e că sunteţi şi doamnă", a spus Constantin Dascălu.

Ulterior, un deputat PSD, Vasile Popeangă, s-a enervat şi el pe rezultatul unui vot, strigând la Andreea Paul, secretar al Comisiei, că trebuie să "înveţe să numere". Andreea Paul i-a atras atenţia asupra tonului, însă acesta a continuat, strigând: "Nu vreau. (...) Tu eşti secretarul. Fă-ţi treaba".

Bugetul ministerului Transporturilor a fost aprobat in cele din urma u cateva amendamente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.