Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nou şef la BRD, a doua bancă din România. Vine din Rusia

brd.ro
brd

Philippe Lhotte îşi încheie mandatul la conducerea BRD-SocGen și va fi înlocuit de François Bloch începând cu 1 noiembrie 2016, anunță Ziarul Financiar.

Al patrulea director al BRD după 2008, care aşteaptă aprobarea BNR, vine de la subsidiara Société Générale din Rusia şi are experienţă în retail şi investment banking.

Gafă de PROPORȚII în România. O categorie de șoferi intră în ILEGALITATE

Francezul Philippe Lhotte, 55 de ani, care a preluat în toamna anului 2012 conducerea BRD-SocGen, îşi încheie mandatul de director general la cea de-a doua bancă de pe piaţa locală, urmând să fie în­lo­cuit de la 1 noiembrie de François Bloch, fost prim-vicepreşedinte executiv la Rosbank, subsidiara din Rusia a grupului francez Société Générale.

François Bloch, un bancher cu ex­pe­rienţă internaţională, atât în retail, cât şi în investment banking, care a lucrat în Franţa, Germania, SUA şi Rusia, ar fi al patrulea director al BRD după 2008 Pentru Lhotte, România a fost a doua ţară străină în care a lucrat de-a lungul carierei derulate integral în grupul SocGen, după Bulgaria, unde a fost CEO al filialei bulgare a grupului Société Générale timp de peste şapte ani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.