Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua Dreaptă organizează un marș în București pe 23 mai

Asociatia Noua Dreapta isi exprima solidaritatea fata de profesorul de religie Dorel Chirita de la Colegiul National ”Nicolae Titulescu” din Brasov, linsat mediatic pentru ca a distribuit o brosura care prezinta punctul de vedere crestin asupra deviatiei/aberatiei sexuale numite homosexualitate si a riscurilor asumate de cei care aleg sa practice aceste perversiuni scabroase.

”Constatam si cu aceasta ocazie cum reactiile unor persoane publice sunt de-a dreptul ridicole de parca homosexualitatea ar fi vreo ocupatie onorabila si nu o perversiune execrabila, si observam inca o data cum aceasta asa-zisa ”comunitate gay” este sustinuta din spate (cel mai probabil) de multi politicieni romani care in campania electorala sunt ”mandri ca sunt romani” si fac turul manastirilor iar cand devin demnitari, voteaza dupa cum le dicteaza.. lobby-ul homosexual! Douaexemple concrete:

- 22 de europarlamentari trimisi de majoritatea crestina in Parlamentul European sa ne reprezinte interesele si valorile (9 de la PSD, 5 de la PNL, 3 independenti, 2 de la UNPR, 2 de la PC si unul de la PMP) au votat in bloc ”Raportul Panzeri”, un raport anti-crestin care incurajeaza statele membre sa recunoasca ”casatoriile” si ”uniunile” dintre homosexuali ca un drept al omului.

- 7 deputati din Comisia pentru munca si protectie sociala din Camera Deputatilor au avizat favorabil in data de 21 aprilie proiectul de lege al deputatului Remus Cernea, privind parteneriatul civil intre doua persoane.. indiferent de sex! Daca deputatii vor vota acest proiect de lege, homosexualii aflati in astfel de ”parteneriate civile” vor avea

practic aceleasi drepturi in fata legii ca si o familie normala.

Si vazand cum asociatiile pederastilor si ateilor (aceleasi care au incercat fara succes sa scoata icoanele din scoli iar de curand.. chiar si religia!) l-au linsat mediatic pe profesorul de religie Dorel Chirita, constatam ura si intoleranta acestor ”minoritari” fata de majoritatea crestina din Romania.

Si le aducem aminte ca democratia inseamna VOINTA MAJORITATII si nu dictatura minoritatii, intrebandu-ne retoric daca miile de tineri care s-au jertfit in Decembrie 89 au facut-o pentru a inlocui comunismul cu alta forma de dictatura, cea a minoritatilor.

In acest context, Noua Dreapta invita bucurestenii la a X-a editie a ”Marsului pentru Normalitate”, pentru a da voce majoritatii tacute si pentru a demasca actiunile lobby-ului homosexual conjugate cu actiunile anti-nationale si anti-crestine ale clasei politice romanesti.

Data: sambata 23 mai, ora 12:00

Locul adunarii: Piata Victoriei

Manifestarea este autorizata de Primaria Capitalei si se va desfasura pe traseul Piata Victoriei - Calea Victoriei - Patriarhia Romana”, se arată într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.