Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua escrocherie prin care sunt păcăliţi românii: Pagube de mii de euro

renasterea.ro
politisti

Escrocii din România sunt din ce în ce mai inventivi. Ultima metodă de înşelat a cetăţenilor le-a îngroşat conturile hoţilor cu câteva mii de euro. Înşelăciunea include maşinile de cusut Singer, iar aceştia au găsit extrem de repede oamenii pe care i-au înşelat.

Citește și: Deontologie, nene! BBC a transmis, în direct, o partidă de sex: Reporterul spunea că cei doi citesc o carte / VIDEO

Cum a început totul? Hoţii au lipit pe străzile din Bistriţa anunţuri cum că un colecţionar german oferă zeci de mii de euro pentru o astfel de maşină de cusut. Când "colecţionarul" este sunat, acesta spune că oferă 60.000 de euro doar dacă piesa de muzeu este fabricata in 1894 si daca are document de autenticitate.

Citește și: A luat argintul la Olimpiadă, acum riscă să fie arestat: Motivul este cel mai CIUDAT din lume

Cum în apropae toate cazurile, viitorul păgubit nu are un astfel de document, acesta este redirecţionat către un alt individ care pentru suma de 8.500 de euro ii ofera actul de autenticitate. După ce obţine acel act, viitorul vânzător rămâne cu ochii în soare. Cumpărătorul nu mai raspunde la telefon, iar omul ramane cu paguba. Politistii le recomanda tuturor sa fie extrem de precauti pentru ca banii pierduti nu mai pot fi recuperaţi aproape în niciunul dintre cazuri, anunţă ProTV.

Citește și: Pomelnicul hotelurilor de lux detinute de Biserica Ortodoxa Romana! Patriarhia face milioane de euro din spatiile de cazare din Romania si strainatate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.