Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua Românie, primul și singurul proiect politic creat de la zero de tineri neafiliati politic

Sebastian Popescu

În urmă cu un an și jumătate, mai exact pe 25 aprilie 2015 patru tineri au decis ca împreună să pună bazele primului partid creat de la zero, format din tineri care nu au mai fost în alte partide. De un an și jumătate, mii de tineri din toată țara dezvoltă proiectul numit Noua Românie iar acum se pregătesc de primul lor test electoral: participarea la alegerile parlamentare.

Într-o țară în care mulți spun că NIMIC nu se mai poate SCHIMBA, o echipă inimoasă formată din tineri dornici de schimbare, dovedesc că și în România se poate să pui bazele unui proiect curat, de la zero, fără a te murdări sau compromite.

Alături de Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu am pornit pe un drum necunoscut, plin de piedici, obstacole, urcușuri și coborâșuri, cu gândul de a încerca să schimbăm ceva în România, pentru noi toți românii.

Am crezut și încă mai credem că împreună cu românii care știu ce își doresc, putem schimba lucrurile în avantajul nostru, al tuturor.

În prezent, în medie, în fiecare oră, un român se înscrie în Noua Românie. Până în prezent, au refuzat peste 2100 de cereri de înscriere întrucât nu acceptă membri doar de formă. Principala condiție pentru a putea fi membru PNR este să nu fi fost într-un partid politic în ultimii 7 ani și să nu fi deținut funcții de demnitate publică.

Traseiștii politici nu sunt acceptați în PNR, iar membrii care sunt validați trebuie să se implice activ, în limita timpului disponibil, în dezvoltarea proiectului și promovarea lui în rândul românilor.

Românii au înțeles la fel ca și fondatorii PNR, că schimbarea nu se poate face cu aceeași clasă politică coruptă care a adus România în situația catastrofală de azi.

Presa din România nu se înghesuie să promoveze Noua Românie. Chiar dacă nu auzi despre PNR la tv sau în presa națională, echipa lucrează în liniște. Ne pregătim pentru parlamentare cu scopul de a face pragul de 5% și să reprezinte cât mai mulți români în Parlament.

Membrii din Noua Românie sunt hotărâți ca indiferent de greutăți și volumul de muncă, să nu cedeze, să dezvolte proiectul și să convingă românii că ei sunt adevărata alternativă la actuala clasă politică și că nu vin să fure ceva sau să manipuleze pe cineva.

Într-un noian de minciună, prefăcătorie, promisiuni goale și vorbe fără conținut, Noua Românie nu îți vinde gogoși electorale și nici nu îți promite grătare cu mici și bere, tone de lapte și miere și nici nu te manipulează pentru a-ți lua votul. Noua Românie e altceva. E acel ceva ce de 26 de ani cu toții am sperat, cu toții am așteptat.

Noua Românie s-a născut din dorința de mai bine, din suferința a milioane de români, din speranța că și la noi se poate să avem ”sarea-n bucate”.

”Dacă vrei, poți”, este motto-ul proiectului național ”Noua Românie”, prin care tinerii români care nu mai vor să se lase conduși de lideri corupți, trec de la vorbe goale la fapte reale.

Noua Românie este primul partid din România din ultimii 26 de ani care este format din tineri neafiliați politic și este format în afara sistemului politic actual.

Dacă vrei să te alături proiectului Noua Românie și să construiești alături de tinerii care vor schimbarea țării, te poți înscrie AICI.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.