Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul album al lui Snoop Dogg va fi lansat pe 27 octombrie - VIDEO

snoop dogg

Rapperul american Snoop Dogg a anunţat că noul său album de studio, al 16-lea din carieră, "Make America Crip Again", va fi lansat pe 27 octombrie, informează nme.com, citat de news.ro.

"Make America Crip Again" pare să continue războiul lui Snoop Dogg cu preşedintele american Donald Trump, care a izbucnit când rapperul a realizat videoclipul "Lavender" în care apărea o sosie a lui Trump pe care o împuşca. A fost acuzat de unele persoane că videoclipul ar putea inspira o încercare de asasinat. Preşedintele a replicat pe Twitter, spunând că Snoop nu ar fi scăpat cu asta dacă videoclipul îl avea ca "ţintă" pe fostul preşedinte Barack Obama.

"Vă puteţi imagina ce proteste ar fi suportat Snoop Dogg, cu cariera lui în derivă, dacă l-ar fi vizat şi împuşcat pe preşedintele Obama?", a scris Trump pe Twitter după lansarea videoclipului. "E timpul pentru închisoare!".

Snoop Dogg şi Donald Trump au lăsat impresia că erau prieteni în urmă cu mai mulţi ani, însă rapperul a fost unul dintre primii reprezentanţi ai industriei de divertisment care a început să îl critice în mod public pe fostul magnat imobiliar, cu mult timp înainte ca acesta să candideze la funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Snoop Dogg, născut pe 20 octombrie 1971 în California, este rapper, compozitor şi producător american. S-a remarcat în rândul mişcării hip-hop de pe coasta de vest americană şi a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Celebru pentru vocea lui trenantă, nonşalantă şi leneşă, în contrast cu cele ale majorităţii rapperilor din generaţia sa, Snoop Dogg a lansat o serie de albume de mare succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum ”Doggystyle”, ”Tha Doggfather”, ”Malice in Wonderland” şi ”Doggumentary”, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

Starul american deţine însă şi un record care nu este de invidiat, fiind artistul care a fost nominalizat de cele mai multe ori la premiile Grammy - de 17 ori - fără să câştige niciodată acest trofeu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.