Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul director de comunicare al Casei Albe îşi jigneşte cu vulgaritate colaboratorii

getty
Anthony Scaramucci

Noul director de comunicare al Casei Albe, Anthony Scaramucci, şi-a atacat cu o vulgaritate extremă colaboratorii de la preşedinţie, în special pe rivalul său Reince Priebus, şeful administraţiei de la Casa Albă, a relatat joi publicaţia The New Yorker, citată de AFP, potrivit agerpres.

Numit în funcţie la 21 iulie de către Donald Trump, acest finanţist de pe Wall Street a făcut mai multe declaraţii incendiare şi a promis să facă ordine în departamentul de comunicare al administraţiei americane, încercând înainte de toate să stopeze scurgerile de informaţii şi dezvăluirile despre preşedinţia lui Trump, care fac deliciul presei.

Citeşte şi: Accident TRAGIC în Barcelona: 48 de VICTIME. A fost activat planul de URGENȚĂ / VIDEO

Într-un articol publicat joi, The New Yorker relatează o convorbire telefonică avută anterior de corespondentul său la Washington cu Scaramucci, furios pe o postare pe Twitter a acestuia despre o cină a preşedintelui Donald Trump cu soţia sa Melania şi cu reprezentanţi ai postului de televiziune Fox News.

În faţa refuzului jurnalistului de a-şi dezvălui sursa, noul director de comunicare al Casei Albe a ameninţat:" Ceea ce voi face este că-i voi elimina pe toţi din echipa de comunicare şi voi începe totul de la zero". "Îi voi concedia pe toţi!", a tunat Scaramucci, citat de publicaţia menţionată.

Anthony Scaramucci l-a atacat într-o manieră grosolană pe şeful administraţiei de la Casa Albă, Reince Priebus, unul din "greii" Partidului Republican, pe care îl suspectează că ar fi în spatele scurgerilor repetate de informaţii: "Reince este un nenorocit de paranoic schizofren, un paranoic!"

Apoi, folosind un vocabular extrem de vulgar, cu caracter sexual, Scaramucci l-a atacat pe Steve Bannon, controversatul strateg şef al Casei Albe, apropiat de extrema dreaptă, acuzându-l că-şi urmăreşte propriile interese.

Citeşte şi: Furtună violentă la Istanbul: 10 persoane au fost rănite și traficul a fost paralizat

În faţa furtunii provocate joi seara la Washington, Scaramucci a încercat să se scuze: "Mă exprim uneori într-un limbaj colorat. Mă voi abţine în acest sens, dar nu voi renunţa la lupta mea pasionată pentru programul @realDonaldTrump", a scris el într-o postare pe Twitter.

Născut la Long Island, în New York, într-o familie de imigranţi italieni din clasa de mijloc, absolvent de Harvard, trecut prin Goldman Sachs, patron al unor fonduri de investiţii pentru clienţii bogaţi, Anthony Scaramucci este un donator major al Partidului Republican. El a fost trezorier al campaniei prezidenţiale al lui Mitt Romney, în 2012, şi a colectat fonduri la alegerile primare republicane în 2016, înainte de a se alătura taberei lui Donald Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.