Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul Fiat 500, disponibil și în România. Versiuni și preț

Noul model Fiat 500 este disponibil pentru precomanda în România, de la preturi începând cu 9.845 de euro plus TVA, acesta urmând sa ajunga în showroom-uri începând din luna septembrie, informeaza importatorul AutoItalia, potrivit Mediafax.

Noul model dispune de lumini de zi cu tehnologie LED, noi grupuri optice posterioare, o noua paleta de culori disponibile si un bord restilizat.

Realizat la Centro Stile Fiat, noul 500 este compact: 3,57 metri lungime, 1,63 metri latime, 1,49 metri înaltime si ampatament de 2,30 metri. Modelul beneficiaza de restilizari frontale si posterioare, ancorate în tipologia 500, si de multiple elemente împrumutate de la clasicul din anii '50.

În ceea ce priveste dotarile interioare, Fiat 500 dispune de un sistem infotelematic inovativ Uconnect de cinci inci radio live touchscreen. Totul este completat de comenzile audio pe volan, functia hands free Bluetooth si Bluetooth Audio Streaming, sistem eco:Drive, my:Car si conexiune la principalele retele de socializare.

content-image

La capitolul siguranta, modelul italian dispune de sapte airbag-uri, ABS+EBD, ESC+ Hill Holder pentru a mentine traiectoria în caz de urgenta si plecare usoara din rampa, HBA pentru a oferi mai multa forta frânarii bruste si dispozitivul Hazard care actioneaza automat luminile de avarie în caz de oprire brusca.

Disponibil în doua versiuni, berlina si cabrio, 500 va fi comercializat în România în doua nivele de echipare: Pop si Lounge. Primul nivel include în standard 7 airbag-uri, Radio Uconnect de 5" cu sase boxe, AUX-IN si porturi USB, comenzi pe volan si lumini de zi LED. În echiparea Lounge, 500 dispune în plus de detalii precum plafon panoramic fix, jante de aliaj pe 15", grila cromata, sistem infotainment Uconnect Radio LIVE de 5" cu touchscreen si volan îmbracat în piele, cu comenzi care permit conectarea la smartphone si accesarea aplicatiilor social media.

Motorizarile respecta normele euro. Sunt disponibile doua propulsoare pe benzina: 0.9 TwinAir/ 85 CP si 1.2/ 69 CP. Vârful de gama în România îl reprezinta unitatea diesel 1.3 Multijet/ 95 CP, singurul motor cu propulsor diesel din clasa lui.

Preturile pornesc de la 9.845 euro+TVA pentru echiparea Pop, motorizata de propulsorul 1.2 benzina de 69 CP si de la 13.062 euro+TVA pentru motorizarea diesel, si includ o reducere de lansare de 5%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.