Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul trend: Limonada NEAGRĂ. Băutura care face MINUNI pentru sănătate

pinterest.com
limonada neagra

Limonada neagră a devenit un trend pe rețelele de socializare și foarte multe persoane o consumă pentru că aduce multe beneficii pentru sănătate. Conține un ingredient folosit de foarte multă vreme în medicina alternativă și care are beneficii pentru sănătate.

Ce este limonada neagră?

Culoarea inedită este conferită de utilizarea cărbunelui activ care transformă o limonadă obișnuită în una mult mai sănătoasă, scriu cei de la instructables.com, citaţi de Exquis.

Cărbunele activ a ajuns să fie în vogă anul acesta, iar stiliştii alimentari au ajuns să-l folosească în preparate culinare pentru a obţine un contrast puternic şi neobişnuit. Aşa au apărut îngheţata neagră, chiflele negre, un latte negru și acum limonada neagră.

Cărbunele activ sau cărbunele medicinal este folosit de peste 10.000 de ani în medicina alternativă. El a fost recunoscut pentru proprietăţile sale benefice asupra sistemului digestiv, dar şi pentru capacitatea lui de a absorbi toxinele favorizând eliminarea lor.

Este un compus natural obţinut prin arderea unor diverse elemente de materie organică precum lemnul, nuca de cocos, coji de nuca de cocos, după care este tratat ca să devină activ.

La ce ajută limonada neagră?

Datorită cărbunelui activ, limonada neagră are un puternic efect detoxifiant, favorizând eliminarea toxinelor din corp. A ajuns un adevărat trend pe instagram, unde foarte multe persoane postează fotografii cu această băutură, susținând că au ales să o consume penntru că este un bun detoxifiant.

Potrivit studiilor, cărbunele activ ajută la scăderea colesterolului rău, alungă mahmureala și îmbunătățește funcțiile biliare.

Cărbunele activ este folosit uneori în caz de diaree, intoxicație cu alcool sau pentru diverse infecții intestinale. Scopul lui este acela de a se lega de particulele care determina problemele și să favorizeze eliminarea lor din tractul gastrointestinal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.