Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu a fost dată afară Mihaela Rădulescu, dar PRO TV anunță schimbările de la 'Românii au talent'

romanii au talent

Mihaela Rădulescu nu a fost dată afară de la Pro TV, dar televiziunea anunță mari schimbări la showul ”Românii au talent”! După ce au vizitat 8 orașe și au întâlnit mii de pretendenți la titlul de cel mai talentat român și la câștigarea marelui premiu de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, cei patru jurați și gazdele emisiunii Românii au talent continuă spectacolul în semifinalele celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii. Pe 8 mai începe spectacolul live.

Din sute de concurenți prezenți la preselecții, doar 60 au demonstrat că sunt cu adevărat talentați și că merită să meargă mai departe în semifinalele competiției, fiind aleși de către jurați. Cu aceștia și cu numerele lor surprinzătoare ne vom întâlni, începând cu 8 mai, într-un decor nou și spectaculos.

Sezonul acesta vor fi 5 semifinale Românii au talent, care vor prezenta câte 12 concurenți. În finala show-ului vor ajunge 3 concurenți din fiecare semifinală: doi aleși de public și unul ales de către jurați, dintre concurenții clasați pe locurile 3 și 4 în preferințele celor care votează.

'Suntem pregătiți ca, începând cu 8 mai, să le oferim telespectatorilor continuarea live a celui mai urmărit show de divertisment realizat vreodată în România. Fiind deja la cel de-al cincilea sezon, putem spune că avem în spate o istorie de popor talentat. În semifinalele competiției pregătim foarte multe surprize, dar și o promisiune: vom aduce emoția la cote uluitoare !', a declarat Dan Alexandrescu, producătorul executiv Românii au talent.

Pentru prima dată, decorul Românii au talent se aliniază celor folosite în versiunile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Întregul decor va fi format din foarte multe lumini inteligente performante, o scenotehnică impresionantă, care vor face din Românii au talent un show spectaculos, unic în România.

Sute de specialiști în televiziune vor lucra la această producție grandioasă, pentru a le aduce telespectatorilor în fiecare vineri seara cel mai bun show de divertisment. Pentru fiecare semifinală live, echipa de producție va folosi 14 camere full HD, foarte multă tehnologie și suprafețe de ecrane led fără precedent, ecranul principal de 10x5 metri fiind cel mai performant din țară la momentul actual. Suprafața uriașă de ecrane led va acoperi jumătate din decor, ceea ce va face ca la numărul fiecărui concurent să se creeze un decor virtual, care va continua până în gradene.

O altă noutate în decorul Românii au talent este reprezentată de două jumătăți perfecte de cerc, cu suprafețe foarte mari, amplasate pe părțile laterale ale scenei, ale căror raze din fâșii de led vor completa proiecțiile gândite pentru fiecare moment. Masa juraților va fi sezonul acesta reprezentată de un podium oval, complet luminat, situat între gradene și scenă.

Începând cu acest sezon, cel mai iubit show de televiziune din România se mută în Ștefănești, într-unul dintre studiourile Kentauros Media.

'Din punct de vedere regie, promit că anul acesta vom avea show-uri complexe, cu numere spectaculoase atât ca regie și scenariu, cât și ca scenografie, grafică și jocuri de lumini, care se îmbină perfect cu poveștile concurenților. Aceștia au venit cu idei inedite și surprinzătoare pentru semifinale, care reprezintă o adevărată provocare pentru echipă în ceea ce privește punerea în scenă. Echipa de producție și cea de creație nu încearcă să cosmetizeze ideile concurenților. Tot ce facem este să le oferim suport creativ și logistic, pentru ca fiecare să-și pună în scenă planul și să se poată prezenta cu șanse egale în fața publicului. Mă bucur foarte tare că cei selectați de juriu ne-au surprins cu numere spectaculoase, care presupun scenografie, grafică, recuzită, costume, având fiecare câte un pachet complet. Acest lucru demonstrează și interesul foarte mare de a câștiga și ne confirmă, încă o dată, că jurații au ales foarte bine. Noi vom oferi un spectacol desăvârșit, iar conținutul va fi oferit de românii talentați !', a spus Adrian Batista, regizorul Românii au talent.

Fiecare semifinală va avea cel puțin o surpriză, de la momentele prezentate de către concurenți, la invitații speciali care vor încinge atmosfera pe scenă. Una dintre surprizele acestui sezon va fi Tiberiu Albu — câștigătorul sezonului 4 Vocea României. El va împărtăși din experiența sa și va încânta atât publicul, cât și telespectatorii cu interpretarea, în premieră, a unor melodii.

Al cincilea sezon Românii au talent continuă cu încă două ediții de preselecții și, din 8 mai, cu semifinalele care vin cu multe surprize și momente care vor impresiona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.