Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu aveți iPhone7? Nici o problemă, apare iPhone 8: Va fi total diferit!/ VIDEO

captura youtube
iPhone 8

Poate încă tânjești după un iPhone sau poate abia aștepți să pui mâna pe noul iPhone 7 Jet Black, dacă ai reușit să îți depui pre-comanda în timp util. Ce se știe mai puțin e că Apple lucreaza deja la noua generație de telefoane, iar acestea se așteaptă să apară cu o reproiectare majoră. Smartphone-ul este dejacunoscut ca și iPhone 8. Dezvălurile vin chiar de la un angajat Apple, citat de BGR.com.

Citește și: INTERVIU - Laura Codruța Kovesi anunță APOCALIPSA: sunt vizați înalți demnitari / VIDEO

Vezi și: Rareș Bogdan: Impactul este DEVASTATOR pentru PNL! Singura soluție de SALVARE

Angajatul, care a dorit sa ramana anonim, i-a spus unui reporter de la revista Business Insider unele detalii despre ce va dezvolta Apple. Acesta a spus ca angajatii din Israel lucreaza la noua linie a produselor Apple, inclusiv la iPhone 8.

"Angajatul a folosit termenul iPhone 8 degajat in conversatia noastra", scrie Business Insider. Asta este o surpriza, deoarece urmatoarea generatie de telefoane Apple ar trebui sa se numeasca 7s.

Angajatul a mai spus ca iPhone 8 va fi "diferit" de variantele 6 si 7, ceea ce explica de ce Apple a decis sa sara peste varianta 7s. O alta explicatie pentru care Apple a renuntat la iPhone 7s este explicat de faptul ca gigantul sarbatoreste cea de-a 10-a aniversare a iPhone-ului, iar urmatorul produs ar putea transimte un mesaj gresit daca ar contine litera "S"- adica iPhone 7s este un mic upgrade al iPhone 7.

Persoana din interiorul companiei a mai spus ca urmatorul telefon va avea o camera mai buna decat iPhone 6 si 7, lucru foarte asteptat de la Apple.

Business Insider a constatat ca biroul Apple din Herzliya are 800 de angajati, birou care a aparut dupa ce compania a cumparat designeri pentru memoriile flash Anobit, in 2012 si senzori de dezvoltare 3D PrimeSeen, in 2013. Apple, de asemenea, a achizitionat compania de aparate foto Linx, iar tehnologia acesteia pare sa fie folosita la iPhone 7 Plus.

Citește și: SURSE - A început MĂCELUL: cine ocupă scaunul lui Vasile Blaga

Biroul de la Herzliya- Israel- este al doilea cel mai mare birou de cercetare si dezvoltare al Apple, potrivit afirmatiilor lui Tim Cook, directorul Apple.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.