Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu e rău nici la puşcărie: Cea mai sexy deţinută a înnebunit internetul / FOTO

puscariasa sexy 2

Credeaţi că doar Elena Udrea sau Lia Olguţa Vasilescu au făcut furori când au fost reţinute sau au stat în arest? Ei bine, nu! Am descoperit-o pe cea mai sexy deţinută din lumea. Pozele ei postate pe site-urile de socializare au făcut senzaţie pe internet.

Citeşte şi: Mega lovitură dată de judecători: Un senator ALDE şi un primar, condamnaţi DEFINITIV

Sarah Seawright a fost arestata luna trecuta, in Arkanas, SUA, dupa ce nu s-a prezentat la un proces legat de o arestare mai veche, din 2014. Dupa ce poza ei din arest a ajuns pe internet, utilizatorii au starnit o adevarata nebunie pe internet, fiind uimiti de cat de bine arata. Sarah nu s-a prezentat la o audiere in legatura cu un caz mai vechi in care a fost implicata, dupa ce a fost prinsa conducand neregulamentar.

Citeşte şi: Reglare de conturi între Rusia şi Statul Islamic: Femeia care era spaima jihadiştilor a fost ucisă

Desi este de o frumusete angelica, in spatele chipului nevinovat, se ascunde un trecut plin de infractiuni, inclusiv acuzatii de furt, rapire si violenta, scriu cei de la Daily Mail. Dupa ce poza ei din arest a ajuns pe internet, aceasta a starnit un interes major pentru modul in care arata. Retelele de socializare s-au umplut de comentarii cu privire la cat de frumoasa este: "ar putea sa ma injunghie de 9 ori si tot eu mi-as cere scuze", conform ProTV. Altii au poreclit-o "papusica din inchisoare", iar aceasta nu pare sa fie deloc deranjata de atentia primita, ba chiar si-a indemnat fanii de pe Facebook sa o urmareasca si pe Snapchat. Cazul ei seamana cu cel al lui Jeremy Meeks, poreclit "infractorul sexy", care dupa ce a iesit din puscarie chiar a primit un contract de modelling.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.