Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu mai are scăpare: Gheorghe Nichita a fost înregistrat de fosta iubită / VIDEO

Dezvaluiri incendiare la Iasi, facute de Adina Samson, fosta iubita a primarului! Gheorghe Nichita a stat doar o zi încătușat, dar dezvăluirile făcute de fosta iubită îl pot face fără de scăpare la contestația DNA la Curtea de Apel. Femeia de 33 de ani, sefa unui serviciu din primarie, sustine ca Gheorghe Nichita ar fi agresat-o fizic si ca ar fi amenintat-o cu violul si chiar cu moartea. Și, nu doar pe ea, ci și pe fostele amante ale edilului, care ar fi avut, potrivit lui Samson, mai multe relații extraconjugale cu diferite angajate ale primăriei.

Citește și: El este specialistul în hipnoză care îl trata pe Nichita de obsesiile amoroase

Tanara sustine ca are mai multe inregistrari audio in care primarul recunoaste ca l-ar fi trimis pe seful politiei locale sa o urmareasca si o ameninta. "In luna septembrie am comunicat domnului primar ca vreau sa inchei aceasta relatie sub toate aspectele, timp de doua luni de zile acesta m-a urmarit, m-a hartuit, m-a amenintat intr-o seara cand ma intorceam acasa cu sora mea. A trimis un borfas in fata blocului sa ma ameninte cu moartea.

Vezi şi: Cum s-a milogit Nichita în faţa judecătorilor. Detalii din viaţa amoroasă

De ziua lui, de Sf. Gheorghe, m-a amenintat ca ma distruge si ca acesta va fi singurul lui scop in viata. Gelozie si faptul ca nu am vrut sa ii accept cererea in casatorie. M-a cerut de nenumarate ori. Cu asemenea persoana cum sa te casatoresti. M-a cerut ultima oara dupa episodul de la mall, i-am spus ca o sa ne vedem la tribunal si mi-a trimis mesaj ca nu ca o sa ne vedem la starea civila. De ziua lui, de Sf Gheorghe, m-a amenintat ca ma distruge si ca acesta va fi singurul lui scop in viata.”, a spus Adina Samson.

Nichita este cercetat sub control judiciar de abuz in serviciu, alaturi de seful Politiei Locale, Liviu Hliboceanu si Stefan Avarvarei, subalternul sau.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.