Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul polițiștilor de frontieră, suplimentat pe perioada minivacanţei de 1 Mai

www.ct100.ro
politia de frontiera

Numărul poliţiştilor de frontieră şi al echipamentelor de verificare a documentelor a fost suplimentat, pentru perioada minivacanţei de 1 Mai, la punctele de trecere ale frontierei de vest a României, astfel încât să fie asigurată fluidizarea traficului de maşini şi călători, a informat vineri Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea. 

"Subliniem faptul că este folosită la maxim infrastructura punctelor de trecere a frontierei subordonate I.T.P.F. Oradea, în limita configuraţiei acestora. În acelaşi timp, au fost dispuse măsurile necesare pentru o supraveghere sporită a frontierei de stat, respectiv prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale şi a contrabandei cu bunuri de larg consum, în punctele de trecere a frontierei subordonate I.T.P.F. Oradea şi în zona de competenţă", se arată într-un comunicat al instituţiei, remis AGERPRES.

Liviu Dragnea, dezvăluire: 'De atunci am această boală'


Poliţia de Frontieră atrage atenţia şoferilor că în Ungaria vor fi instituite restricţii de trafic pentru automarfare în perioada 29 aprilie, ora 23,00 - 1 mai, ora 23,00. În acest interval de timp traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale. 

"Informăm conducătorii de automarfare că autorităţile ungare ne-au adus la cunoştinţă faptul că în perioada 29.04.2017 ora 23.00 (ora României) - până 01.05.2017 ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Măsura este luată de către autorităţile din ţara vecină ca urmare a faptului că în această perioadă se celebrează Ziua Internaţională a Muncii", precizează ITPF Oradea.

Tolontan, dezvăluiri explozive din procesul Hexi Pharma: Gest surprinzător al Spitalului SRI


În această perioadă, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice de pe teritoriul Ungariei. 

Participanţii la trafic au la dispoziţie aplicaţia Trafic On-line, dezvoltată de Poliţia de Frontieră Română, ce poate fi accesată pe pagina de internet  www.politiadefrontiera.ro. 

Această aplicaţie on-line prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute. 

"De asemenea, pentru informaţii privind punctele de trecere a frontierei, despre călătoria în străinătate sau pentru sesizări privind diferite aspecte din sfera de competenţă a Poliţiei de Frontieră cetăţenii pot suna la numărul de telefon 021.9590, care funcţionează în regim permanent", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.