Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numele lui Ion Iliescu apare în dosarul profesorului universitar care și-a ucis iubita

iliescu

Deşi era principalul suspect în cazul morţii violente a profesoarei de chineză Mihaela Fulga, profesorul universitar Dan Păcurariu a scăpat, totuşi, de arestul preventiv.

La scurt timp după ce au demarat cercetările în cazul morţii Mihaelei Fulga, poliţiştii au stabilit că suspectul principal este Dan Păcurariu. Concluzia a venit logic, după ce acesta a făcut, încă de la început, o serie de greşeli care au atras atenţia asupra lui. Surse judiciare au declarat, pentru Spynews.ro că unul dintre oamenii care ar fi intervenit pentru suspectul de crimă a fost chiar tatăl acestuia, profesorul Dimitrie Păcurariu, decedat în 2002. Fost istoric şi critic literar, acesta ar fi vehiculat atunci mai multe nume din sfera politică, între care şi pe cel al fostului preşedinte Ion Iliescu, pe care l-a prezentat drept unul dintre prietenii săi apropiaţi.

Citește și: Simona Halep și Monica Niculescu, victorii la Indian Wells: Cu cine joacă în turul următor

Drept urmare, în cazul fiului său, Dan Păcurariu, s-a recurs atunci doar la o audiere sumară, la care ar fi participat inclusiv mama lui. În acest mod, anchetatorii ar fi ratat momentul oportun în care Păcurariu ar fi putut să fie pus în faţa probelor şi convins să recunoască. Acesta este bănuit că, în 1998, ar fi omorât-o, cu un ciocan pentru şniţele pe fosta lui iubită, Mihaela Fulga, care îi fusese studentă. Acesta ar fi făcut o obsesie pentru tânăra profesoară şi nu s-a putut împăca cu gândul despărţirii.

Citește și: Noi detalii din SCANDALUL în care e implicat MAE: Ce acuzații au mai apărut

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.