Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numele Regelui Mihai, scandat la sosirea trenului regal

nasul.tv
regele mihai

Câteva sute de persoane i-au întâmpinat joi seara, pe Principesa Margareta, principele Radu și pe principesa Maria, în Gara din Sibiu, unde au ajuns cu trenul regal. Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, prefectul județului, Cristian Roman, și vicepreședintele Consiliului Județean, Marcel Luca, le-au urat bun venit și le-au dăruit flori reprezentanților Casei Regale.

În aplauzele celor prezenți și muzică de fanfară, membrii familiei regale au pășit pe covorul roșu până în clădirea Gării, unde au fost expuse câteva fotografii. O parte din sibienii prezenți în Gara din Sibiu au scandat numele Regelui Mihai I. Voluntarii Crucii Roșii Sibiu au distribuit fotografii cu familia regală.

Mulțimea s-a înghesuit să admire trenul regal. Potrivit Casei Regale, călătoria din acest an a trenului regal este dedicată aniversării a 150 de ani de la întemeierea Casei Regale a României și promulgării Constituției din 1866. Principesa Margareta, principele Radu și principesa Maria participă joi seara, la Sala Thalia din Sibiu, la un Concert simfonic extraordinar dedicat Zilei Naționale a României. Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu va fi condusă de dirijorul Gheorghe Costin, iar alături de acesta pe scena sălii Thalia va mai urca pianista Ioana Lupașcu, conform Agerpres. Programul serii va fi dedicat în exclusivitate compozitorilor români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.