Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numiri controversate făcute de Gridneanu. O tânără implicată în scandaluri sexuale celebre

scandal

Premierul Sorin Grindeanu face noi numiri în Guvern, iar una dintre acestea atrage atenția. Premierul a numit-o pe Andreea Lambru în funcția de secretar general adjunct la aceeaşi instituţie, potrivit unei decizii publicate, luni, în Monitorul Oficial.

Andreea Lambru, acum membră ALDE, ar fi fost implicată într-un scandal sexual cu mai mulți lideri PNL. În presă a fost publicată, în trecut, o convorbire telefonică purtată între Mihai Bălăşescu și un membru PNL, în care fostul lider al PNL recunoștea că a făcut sex cu Andreea Lambru chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu.

Citește și: Ce este bine să evităm și ce trebuie sa facem pentru a avea succes în 2017, conform predicțiilor din anul Cocoșului de foc

După acest scandal, Mihai Bălășescu, ucis între timp, a fost nevoit să plece din PNL.

După ce a făcut sex pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, Andreea Lambru a ajuns să fie numită la doar 27 de ani, secretar general adjunct al Guvernului României, în mandatul de premier al lui Victor Ponta.

Tot luni, Sorin Grindeanu  l-a numit pe Adrian Mlădinoiu în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Citește și: Ea a fost aleasă CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE din lume: Cu ce se ocupă tânăra de 24 de ani / VIDEO

De asemenea, prim-ministrul l-a eliberat pe Ionel Dancă din funcţia de consilier de stat la Secretariatul General al Guvernului şi pe Emanuel Victor Picu din funcţia secretar general adjunct la Ministerul Transporturilor.

Pe de altă parte, premierul a numit-o pe Ani Cornelia Hurduc secretar general la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.