Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nykobing FH a bătut Vistal Gdynia şi s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal

minge handbal

Echipa daneză de handbal feminin Nykobing FH a învins, vineri, în deplasare, formaţia poloneză Vistal Gdynia, cu scorul de 36-28 (15-10), în meci contând pentru penultima etapă din grupa A a Ligii Campionilor, din care face parte şi CSM Bucureşti. NFH se califică în grupele principale cu 6 puncte, la fel cât au şi CSM şi Krim, înaintea duelului direct de sâmbătă, fiind deja calificate mai departe.

În urma rezultatului, Vistal Gdynia rămâne cu 0 puncte şi este eliminată din cursa pentru grupele principale. CSM Bucureşti, liderul grupei A, şi Krim Ljubljana (locul 2), ambele cu câte 6 puncte, se vor duela sâmbătă, în Slovenia, în meci contând, de asemenea, pentru penultima etapă. În ultima rundă, programată în 19 noiembrie, se vor juca partidele NFH – Krim şi CSM Bucureşti – Vistal Gdynia, rezultatele urmând a stabili clasarea finală în grupa A.

CSM Bucureşti, Krim şi NFH sunt deja calificate în grupele principale, unde vor întâlni primele trei clasate în grupa preliminară B. Obiectivul campioanei României în actuala stagiune este calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.