Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O bombă a explodat în Irlanda de Nord: Erau vizați ofițeri de poliție

O bombă a explodat în oraşul Strabane din Irlanda de Nord, într-o încercare aparentă de a ucide ofiţeri de poliţie, a declarat poliţia miercuri, fără să anunţe răniţi, informează agenţia DPA.

"A avut loc o încercare de a ucide ofiţeri de poliţie la Strabane noaptea trecută", a transmis Serviciul de Poliţie al Irlandei de Nord (PSNI) într-un comunicat.

Citește și: O femeie a făcut SEX ÎN PARCARE, în văzul tuturor, cu un bărbat ajuns inconștient: A fost ARESTATĂ, iar explicațiile sunt HALUCINANTE / VIDEO

Un dispozitiv exploziv a fost detonat în timp ce ofiţerii erau în patrulare în oraş, situat la graniţa cu Republica Irlanda, în jurul orei 20.30 (20.30 GMT) marţi, a declarat inspectorul PSNI, Gordon McCalmont.

"Ancheta este într-un stadiu timpuriu şi a trebuit să cerem unor rezidenţi să-şi părăsească locuinţele cât timp efectuăm investigaţiile", a spus McCalmont.

Citește și: Femeia acuzată de INCEST spune că va continua relația cu fiul ei, deși judecătorii i-au interzis

"Deşi nu putem să intrăm în detalii specifice legate de incident în această etapă, pot afirma că suntem incredibil de norocoşi că noapte trecută nu au murit ofiţeri şi alţi membri ai comunităţii", a adăugat el.

Guvernul britanic a ridicat nivelul de ameninţare legat de atacuri teroriste ale disidenţilor republicani în Irlanda de Nord de la "moderat" la "substanţial" în mai, invocând o evaluare a agenţiei de informaţii.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Un grup autointitulat "Noua IRA" (Armata Republicană Irlandeză) a revendicat responsabilitatea pentru moartea unui ofiţer din sistemul penitenciar în Irlanda de Nord în martie anul trecut, după ce o bombă a fost detonată sub o dubă condusă de el.

Luna trecută, o bombă a explodat în faţa casei unui ofiţer de poliţie în oraşul Derry, în timp ce ofiţeri din armată încercau să o dezamorseze.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

Poliţia a declarat că suspectează disidenţi republicani după ce un ofiţer de poliţie a fost împuşcat şi rănit la Belfast, capitala regională, în ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.