Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O campanie curată pentru o administrație cinstită

DCP

Astăzi este prima zi oficială de campanie pentru alegerile locale de pe 5 iunie. Nu o sa profit acum de ocazie să ȋncep cu sloganuri, mesaje sau promisiuni electorale. Am să fac ȋn primul rȃnd un apel la decenṭă, bun simṭ ṣi respectarea legii, către toṭi candidaṭii.

Ȋn toată această lună, oamenii aṣteaptă multe de la noi – dezbateri, strategii, proiecte. Haideṭi să ȋi ascultăm ṣi să ne prezentăm programele ṣi soluṭiile la problemele lor. Haideṭi să fim corecṭi, cinstiṭi ṣi să nu ȋi dezamăgim.

Am să vă adresez ṣi dumneavoastră, alegătorilor noṣtri, o rugăminte: fiṭi responsabili ṣi implicaṭi! Ȋnainte de orice, informaṭi-vă! Trăim vremuri ȋn care accesul la informaṭii este simplu pentru oricine. Mergeṭi la ȋntȃlnirile care se anunṭă ȋn zona dumneavoastră cu toṭi candidaṭii, căutaṭi-le CV-urile ṣi proiectele, scrieṭi-le ṣi căutaṭi răspunsurile de care aveṭi nevoie, urmăriṭi dezbaterile electorale. Ṣtiu că viaṭa cotidiană este agitată iar timpul liber este preṭios ṣi poate părea că politica nu este o prioritate. Dar alegerea pe care o veṭi face pe 5 iunie vă va influenṭa multe aspecte ale vieṭii de zi cu zi ȋn următorii 4 ani.

Fie ca cei mai buni sa castige!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.