Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O cântăreață a fost bătută pe stradă: 'M-a trântit, mi-a rupt sutienul' / VIDEO

"M-a aruncat pe jos si mi-a rupt si sutienul in vazul lumii". Sunt cuvintele unei soliste de muzica usoara din Baia Mare, atacata brutal pe strada dupa ce i-a refuzat avansurile unui necunoscut.

Totul s-a intamplat pe un bulevard intens circulat in timp ce femeia statea de vorba cu doi vecini. Tanara s-a ales cu vanatai pe maini si picioare in urma altercatiei cu cetateanul, spune ea, putin turmentat. Politistii il cauta acum pe agresor.

Citește și: Cum arată femeia care a cheltuit o avere ca să-și scoată 6 coaste: E de meserie electrician / VIDEO 18+

Mihaela Lepadus din Baia Mare este o artista de muzica populara ce are in repertoriu melodii de dragoste. Nu si-a imaginat insa niciodata ca popularitatea ei locala o va face sa treaca printr-o experienta teribila. Femeia sustine ca un barbat de aproximativ 40 de ani a acostat-o pe strada, din senin, si a luat-o la bataie.

Mihaela Lepadus: "M-a aruncat jos si mi-a rupt sutienul, am cazut mi s-a spart telefonul. M-am si ranit la picior si la mana. Era si baut si atunci a intervenit. Am sunat la 112 si am spus ca am fost agresata si trantita de pamant si mi-au spus sa merg la politie si sa fac plangere. Nu mi se pare normal ca in toiul zilei sa mergi pe drum si sa vina sa te agreseze verbal si pe urma fizic. Nimeni nu a venit sa-l ia si sa-l impinga."

Citește și: Detalii ȘOCANTE din dosarul profesorului din Botoșani care-și viola și filma elevii

Agresorul a fost foarte rapid si, cu greu, cei doi vecini cu care tanara se oprise pe strada statea de vorba au reusit sa-l indeparteze pe barbat.

Mihaela Lepadus: "5 apeluri am. In care am solicitat ajutor la 112 si nu a venit niciun echipaj..mi s-a spus sa merg la sectie sa depun plangere chiar daca agresorul era la 10 metri de mine."

Tanara s-a ales cu vanatai pe corp si cu lenjeria intima rupta. A postat chiar si pe Facebook cateva fotografii.

Citește și: O artistă a filmat când era violată și a pus imaginile pe net / FOTO

Revoltati de situatie, prietenii ei au sfatuit-o sa depuna plangere asa ca acum poltistii il cauta pe agresor. Din pacate insa fata nu a reusit decat sa le spuna oamenilor legii ca este un barbat in varsta de 40 de ani, iar in momentul atacului era baut, informează PRO TV.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.