Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O DEZVĂLUIRE DELICATĂ A LUI FLORIAN COLDEA DIN COMISIA SRI

SRI

Senatorul PSD Daniel Savu, fost ofiter SRI, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca Serviciul stia de mafia in care intrase Alina Bica la momentul in care ea a ajuns sefa la DIICOT. Daniel Savu a precizat ca la intalnirea din Parlament cu seful interimar SRI, Florian Coldea, acesta din urma le-a dezvaluit membrilor comisiei acest lucru.

De asemenea, SRI NU L-A INFORMAT PE TRAIAN BASESCU cu privire la Bica, a mai spus Daniel Savu, dupa 7 ore de discutii cu Florian Coldea.

De ce nu a fost informat seful statului ca urma sa puna sef la crima organizata un corupt? Daniel Savu a explicat ca Traian Basescu 'nu era beneficiarul informatiei' in aceasta situatie si ca daca nu a cerut o informare cu privire la Bica, SRI nu i-a dat. Daca cerea, primea, a mai spus Savu. El a explicat ca beneficiarul informatiei era DNA-ul. Cu alte cuvinte, SRI afla ce facea Bica, ii da informatii DNA=ului, dar numai TRaian Basescu, cel care semneaza decretul numirii sale in functie, nu e anuntat de nimeni.

Atunci cum de SRI a permis ca Bica sa ajunga sefa DIICOT? Ca sa o înfunde și mai tare și să-i faca dosar beton, a sugerat Daniel Savu. Rămâne de văzut dacă in dosarul lui Bica procurorii au prins-o cu alte fapte dupa numirea la sefia DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.