Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fostă jucătoare de fotbal din Suedia acuză trei fotbalişti 'foarte cunoscuţi' de hărţuire sexuală

renasterea.ro
fotbal

O fostă jucătoare de fotbal din Suedia a dezvăluit că a fost victima hărţuirii sexuale din partea a trei fotbalişti "foarte cunoscuţi" din naţionala suedeză din anii 2000, informează Le Figaro, citând Aftonbladet.

Gunilla Axen, campioană europeană în 1984, a afirmat că cei trei fotbalişti sunt "oameni foarte cunoscuţi, performanţi şi respectaţi", însă nu le-a dat numele. Ea a precizat că a primit de "trei ori fotografii cu penisul lor", potrivit News.ro.

Citește și: Simona Halep începe 'BALUL' la Turneul Campioanelor: Ce cote surpriză are românca la casele de pariuri în meciul împotriva Carolinei Garcia

În momentul faptelor, Gunilla Axén lucra în departamentul de dezvoltare al federaţiei suedeze (SvFF). Ea afirmă că nu a fost singura victimă a hărţuirii sexuale în cadrul SvFF. "Preşedintele forului şi membrii de conducere au aflat de aceste hărţuiri, dar nu au spus nimic", a subliniat Axen.

Actualul preşedinte al federaţiei, Lars Ake Lagrell, care nu era în funcţie la momentul faptelor, s-a declarat şocat de acuzaţiile lui Axen. "Nu tolerăm acest tip de comportament. Trebuie să aflăm mai multe şi să acţionăm cât mai repede, pentru că aşa ceva este inacceptabil", a declarat purtătorul de cuvât al SvFF, Niklas Bodell.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.