Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fostă vedetă B1 şi-a găsit de muncă: TVR a pus-o prezentatoare

madalina puscalau

TVR a dat lovitura. Postul public a reactivat o fostă vedetă a celor de la B1TV. Mădălina Puşcalău va prezenta o nouă emisiune.

Din 25 ianuarie, dezbaterea zilei pe teme de actualitate, realizată de Ştirile TVR, se vede de luni până joi, în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+. Mădălina Puşcalău Dobrovolschi se alătură echipei de jurnalişti moderatori ai emisiunii Prim-plan.

Citeşte şi: Traian Băsescu dă lovitura în PNL: Un deputat liberal s-a înscris în partidul Mișcarea Populară

Dacă Alina Stancu, Mihai Rădulescu şi Claudiu Lucaci sunt jurnalişti pe care telespectatorii îi urmăresc constant la TVR, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi revine la televiziunea publică după aproape 10 ani. „Mă bucur să-i pot anunţa pe toţi cei care aşteaptă revenirea mea în televiziune că încep colaborarea cu Televiziunea Română. Este un pas bine chibzuit, care exprimă dorinţa de a oferi experienţa mea postului public de televiziune. Am ales TVR tocmai pentru că am încredere în potenţialul ei şi pentru că vreau să ajut echipa. În plus, cred că TVR este tribuna perfectă pentru emisiuni de calitate, unde pot să contribui la mai buna informare a telespectatorilor şi deloc la promovarea senzaţionalului.

Citeşte şi: A umilit-o pe Simona Halep în Australia, iar chinezoaica a mai făcut o victimă

În primul rând vreau să promovez în emisiunea pe care o voi modera oameni care nu doar că au ceva de spus, dar care vor să se şi implice în a schimba ceva. Îi aştept, aşadar, pe telespectatori la Prim-plan cu o ediţie specială, în această miercuri, de la ora 21.00, la TVR 1. Îmi doresc, aşa cum i-am obişnuit pe telespectatori, emisiuni dinamice şi interactive, aşa că voi fi foarte atentă la mesajele publicului. Voi prelua în direct întrebările şi comentariile telespectatorilor”, a spus Mădalina Puşcalău Dobrovolschi, conform celor de la TVR.

Citește și: SCANDAL SEXUAL cu un lider UNPR și o directoare de școală / FOTO EXPLICITE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.