Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O frumoasă sportivă A MURIT la numai 25 de ani: Ce a mâncat chiar înaintea competiției / VIDEO

Lumea sportului este în stare de şoc. O tânără de doar 25 de ani a încetat din viaţă din cauza unei diete pe care a ţinut-o. Este vorba despre tânăra culturistă, Meegan Hefford, care a fost găsită inconștientă în apartamentul său din Mandurah, Australia.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

La câteva zile după aceea, medicii au pronunțat decesul tinerei culturiste. În urma sa, Hefford a lăsat doi copii: o fată de 7 ani și un băiat de 5 ani. Din analizele efectuate de medicilor a reieșit faptul că tânăra suferea de o boală genetică rară care nu îi permitea să asimileze dieta bogată în proteine pe care o urma, conform ProTV.

Citeşte şi: Avertisment pentru milioane de oameni: Alimentele care grăbesc îmbătrânirea

„În mod normal, organismul poate elimina azotul, un produs rezidual de metabolizare a proteinelor din sânge. Cu toate acestea, o tulburare de ciclu de uree ar interzice acest lucru. Prin urmare, azotul, sub formă de amoniac toxic, se poate acumula în sânge și, eventual, va ajunge în creier, unde poate provoca efecte ireversibile: comă și moarte. Deficitul de enzime poate fi destul de ușor, astfel încât persoana să poată detoxifica amoniacul în mod adecvat - până când există un declanșator. Declanșatorul ar putea fi o boală virală, un stres sau o dietă bogată în proteine”, susține Cynthia Le Mons, directorul executiv al unei fundații, citează Reuters.

Citeşte şi: IMAGINI INCREDIBILE cu Călin Popescu Tăriceanu: Cum s-a îmbrăcat la muzeu și de ce a fost CERTAT de oameni / VIDEO

După moartea tinerei, mama sa a descoperit în camera culturistei recipiente cu suplimente proteice, împreună cu un plan alimentar strict. White a înțeles apoi că fiica ei, care se pregătea pentru un alt concurs de culturism, urmase și o dieta neechilibrată. Hefford consuma “prea multă proteină”, ​​a spus mama sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.