Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mare companie PLEACĂ din România! Ce se întâmplă cu clienții

asigurari

Metropolitan Life Romania, al treilea mare asigurător român pe segmentul de viață, va fi preluat prin absorbție de către o subsidiară din Irlanda a grupului american MetLife. Pe piața din România, MetLife va continua să activeze prin două societăți înființate la începtul acestui an de către doi asigurători din Irlanda.

Acționarii Metropolitan Life Romania au hotărât, în prima parte a lunii martie, fuziunea cu Metlife Europe Limited (MEL), un asigurător din Dublin (Irlanda).

“Ca urmare a fuziunii, actul constitutiv și statutul MEL nu vor suferi modificări. MEL va desfășura în continuare activități de asigurare pe teritoriul României printr-o sucursală stabilită în România, cu respectarea legislației specifice din domeniul asigurărilor. Ca urmare a fuziunii, Metropolitan Life Romania își va înceta existența și va fi radiată din Registrul Comerțului București”, se arată într-un document al asigurătorului român.

Într-o altă ședință a acționarilor Metropolitan Life Romania, defășurată la 29 aprilie, acționarii au hotărât tranferul portofoliul de asigurări generale al companiei către Metlife Europe Insurance Limited (MELI), un asigurător înregistrat, supravegheat și reglementat în Irlanda.

Întregul portofoliul al Metropolitan Life Romania depășește un milion de polițe, scrie profit.ro.

Mai mult pe profit.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.