Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mega-vedetă care apare la un post tv din România a fost arestată

turcia catuse

Apare zi de zi la televizor, dar a ajuns după gratii pentru acuzația de agresiune sexuală. Austin „Chumlee” Russell, în vârstă de 33 de ani, una dintre vedetele showului de pe televiziunea History, „Așii amanetului”, a fost arestat în Las Vegas, miercuri, în timpul unei investigații într-un caz de agresiune sexuală.

Nu există plângere în legătură cu agresiunea sexuală, însă ancheta se află în curs de desfăşurare. Poliția a găsit cel puțin un pistol precum şi metamfetamina şi marijuana în timpul unei percheziții la locuinţa acestuia.

Citește și: Una dintre cele mai mari vedete din România, înșelată de soț: Ce a anunțat după

„Nu avem încă detalii, dar sunt aici pentru a-l ajuta pe “Chumlee” cu tot ce putem”, a declarat Rick Harrison, co-star și proprietarul Gold & Silver Amanet.

În urma acuzaţilor, Russell a fost dus la centrul de detenție Clark County, pentru deţinere interzisă de armă, dar şi droguri. Cauțiunea lui a fost stabilită la 3.000 $ pentru taxa de droguri și 5.000 $ pentru deţinere de armă. În total vedeta tv trebuie să plătească de 8.000 $ pentru a fi liber. Russell este vedeta show-ului „Așii amanetului” încă de la înființarea sa în 2009. Show-ul este în sezonul al 12-lea, scrie libertatea.ro

Citește și: Miliardarul Hector Bitar, soțul Irinei Cristescu, a trimis o scrisoare în România în care spune ce s-a întâmplat în Mexic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.