Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nou avertizare meteo:Anunţul de ultimă oră al meteorologilor după ce iarna a făcut primele victime

ceata

ANM a emis o avertizare de ceaţă în mai multe judeţe din sudul ţării. Cod galben de ceaţă. Intre orele 07:00 si 10:00, pe arii relativ extinse în sudul judeţului Dolj, inclusiv municipiile Calafat şi Băileşti, precum şi drumurile naţionale şi europene aferente. Va fi ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m, izolat sub 50 m. De asemenea, între 07:00 si 10:00, în judeţele Călăraşi, Teleorman şi Giurgiu; se va semnala ceaţă ce determină vizibilitate scăzută local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Citeşte şi: ALERTĂ Bucureştiul va fi ocupat astăzi: Zeci de mii de oameni ies în stradă

Şi asta nu e tot. Gerul din ţară a făcut victime. Numai în ultimele ore, patru oameni au murit îngheţaţi. Este vorba despre trei bărbaţi şi o femeie. Trupurile fara viata a doua persoane au fost gasite pe raza judetului Prahova, in curtile unor case. Femeia care a pierit domicilia in Ceptura, in timp ce barbatul locuia in Lipanesti. In fiecare dintre cazuri au fost chemati medicii de la ambulanta, insa, din pacate, victimele nu au putut fi readuse la viata. Şi în Botoşani, un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit decedat în propria casă, fiind, se pare, mort de frig. Bătrânul locuia singur într-o casă din centrul localității Manoleşti Vale din judeţul Botoşani.

Citeşte şi: Antena 3 face noi dezvăluiri despre sponsorul lui Băsescu: Afaceri de sute de milioane cu statul

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil moartea a survenit pe fondul unui şoc hipotermic, camera în care acesta locuia nefiind încălzită în acel moment. Poliţiştii nu au descoperit urme de violenţe pe corpul bătrânului, astfel încât nu au suspiciuni cu privire la moartea sa. Al patrulea deces din cauza gerului s-a înregistrat la Constanţa. Un barbat a fost gasit mort in zona Pescarie din Constanta. Un trecator a facut o sesizare la numarul de urgenta 112. Medicii sositi la fata locului nu i-au putut salva viata barbatului, care a murit din cauza frigului. Se pare ca acesta ar fi fost un om al strazii. Bilanţul acestor zile cu temperaturi extreme a ajuns deja la 6 morţi, anunţă cei de la RTV.

Citeşte şi: Un miliardar anunță prăbușirea unui colos: 'E practic, inevitabil'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.