Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denunțătorul Elenei Udrea, la DNA / UPDATE

breaking news stiripesurse.ro

Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a a Companiei Naționale de Investiții, este audiată joi la Direcţia Naţională Anticorupţie, anunţă Antena 3. Deocamdată nu se ştie despre ce dosar este vorba, însă audierea vine la o zi după ce Elena Udrea a depus o expertiză psiho-legală întocmită de profesorul Tudorel Butoi, care ar arăta că declarațiile date împotriva ei sunt mincinoase.

Udrea a explicat că nu a fost supusă detectorului cu minciuni, ci au fost analizate declarațiile date de ea în dosar, precum și cele ale denunțătorilor Gheorghe Nastasia și Ana Maria Topoliceanu.

Rusia a ATACAT iar Ucraina cu o ARMĂ folosită în premieră

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie 2015 în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al FRB Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă — administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoane apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care îl conducea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.