Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă 'BOMBĂ' reușită de Gigi Becali: S-a înțeles cu Gică Hagi pentru 'perla' Florinel Coman

www.digisport.ro
Florinel Coman Viitorul

Florinel Coman va fi de mâine jucătorul FCSB. Viitorul şi Becali au ajuns la un acord privind transferul mijlocaşului ofensiv. Informaţia a fost confirmată de patronul roş-albaştrilor, care a declarat la Digi Sport că "probabil chiar de azi va veni la antrenament. Peste câteva ore o să vă spun mai multe şi despre bani şi despre celelalte detalii".

Florinel Coman calcă pe urmele lui Dragoș Nedelcu și Romario Benzar la FCSB. Asta deși Viitorul ar fi primit o ofertă mai bună decât cea pe care a făcut-o Gigi Becali.

Potrivit informaţiilor Digi Sport, Becali va plăti între un milion şi jumătate de euro şi două milioane pentru jucătorul de 19 ani. Gigi va oferi și un procent dintr-un viitor transfer al acestuia, aproximativ 20%.

Citește și: Șumudică face anunțul anului pentru Gigi Becali: Alibec este dorit în Premier League

"Coman a semnat cu Steaua. Va face mâine antrenament alături de Budescu şi Alibec. Nu mă sperie forma lui, Dumnezeu l-a pus să joace aşa slab. Dacă joci prost acum, ajungi la Becali. E transfer definitiv", a spus latifundiarul, la sport.ro. De notat că la ultima partidă, cu CS U Craiova, Coman a făcut un meci extrem de slab, chiar într-un moment în care era "spionat" din tribune de mai mulţi impresari. El nu doar că s-a zbătut în atac, dar a pus mingea pe tavă la prima reuşită a lui Mitriţă.

De notat că Viitorul ar fi avut ofertă mai bună, lucru confirmat de "Rege". În cele din urmă, însă, jucătorul va rămâne în Liga 1, urmând a se lupta în tricoul FCSB. În ciuda relaţiilor reci din ultimul timp, Hagi a înţeles că cea mai bună ofertă a venit de la Becali.

”Coman are ofertă foarte mare. Nu contează de la cine. Cine are valoare, are și oferte. El nu a intrat în criză, nu intru nici eu. Contează că are ofertă pe bani foarte mulți, nu din partea cui e. E valoros, chiar dacă unora nu le convine”, a zis Hagi, joi.

Se pare că oferta despre care vorbea fostul căpitan al echipei naționale a venit de la Benfica și se ridică la trei milioane de euro. Hagi nu a fost convins să accepte propunerea ”vulturilor” din Lisabona, întrucât aceștia intenționau să vireze banii în mai multe tranșe și să nu ofere un procent dintr-un următor transfer.

Acest lucru nu se poate spune și despre FCSB, Becali fiind dispus să plătească toată suma din prima. Asta l-ar ajuta pe Hagi să își regleze bugetul în actualul sezon.

Jucătorii transferați de FCSB în această vară: Artur Jorge, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Constantin Budescu, Filipe Teixeira, Junior Morais, Ionuț Larie, Cătălin Golofca, Andrei Vlad, Robert Grecu, Toma Niga și Paul Szecui; plus Daniel Benzar, revenit după împrumutul la Academica Clinceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.