Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O noua infracțiune: 'Lezarea demnității domnului președinte'

tuburlui 2
Ceea ce o sa cititi mai jos nu e o preluare de la colegii de la timesnewroman ci realitatea asa cum este ea intalnita in tarisoara asta. Un nemtean a fost amendat de Jandarmeria Romana cu 200 de RON pentru atentie - LEZAREA DEMNITATII DOMNULUI PRESEDINTE Este vorba de cetateanul Mihai Ţuburlui care protesteaza de aproximativ 2 luni in fata Palatului Adminstrativ din Piatra Neamt - acolo unde este si sediul CJ Neamt unde presedintel este unpr-istul Culita Tarata. Din procesul verbal rezultă cum agentul constatator – un subofiţer de la Inspectoratul de Jandarmi Neamţ – i-a aplicat o amendă de 200 de lei pentru că acesta ar fi încălcat Legea 61-1991 (cu modificările ulterioare) pentru că la acţiunea de protest din data de 8 mai 2014 l-ar fi gratulat pe preşedintele CJ cu anumite expresii, relateaza jurnalistul Daniel Vinca pe blogul personal. “Vorbele şi expresiile jignitoare” consemnate de jandarm sunt “mafiot, incompetent, incult” dar, cu acelaşi zel, a fost monitorizată şi punctată şi expresia „comunişti care se ling unii pe alţii”. Drept pentru care, trăgând concluzia că Ţuburlui a încălcat legea „LEZÂND DEMNITATEA DOMNULUI PREŞEDINTE”, slujbaşul statului a stabilit amenda de mai sus. Cum hârtia are menţionate, cu pix roşu, în colţul din dreapta sus nişte cifre ce par a fi un număr de doar şi i-a fost remisă deja amendatului, se poate trage concluzia că sancţiunea a fost aprobată de un superior al agentului constatator, mai consemneaza jurnalistul nemteam. Si daca nu s-a vazut bine inca un extras :) tuburlui 2

Dincolo de datoria Jandarmeriei române de a apăra ordinea publică şi statul de drept, pentru cetăţeanul simplu rămâne întrebarea dacă aceeaşi instituţie a dovedit acelaşi zel când sute de colegi din M.A.I., adică poliţişti sindicalişti, au scandat în faţa Palatului Cotroceni “Ieşi afară, javră ordinară!”. Atunci, Ministru de Interne era Vasile Blaga, (considerat la acel moment) un apropiat al Preşedintelui României, Traian Băsescu iar acum Ministru este Gabriel Oprea, preşedintele unui partid (UNPR) din care face parte şi Culiţă Tărâţă.

Un alt amănunt de culoare este că Ţuburlui şi-a primit amenda şi pentru referirea la – cităm din ce a scris jandarmul – “Comuniştii care se ling unii pe alţii” iar tupeul de a face această afirmaţie s-a consumat pe 8 Mai. Adică în ziua în care comuniştii sărbătoreau înfiinţarea PCR.

Iata-l si pe domnul Mihai Ţuburlui:

Mihai Ţuburlui

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.