Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă ironie pentru Ponta de la Liviu Dragnea: Mesaj și pentru un parlamentar revoluţionar / VIDEO

facebook.com
Dragnea Ponta

Şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, îşi continuă războiul de la distanţă cu fostul premier, Victor Ponta. Dragnea a transmis o nouă 'săgeată otrăvită' către Ponta.

Citeşte şi: Liviu Dragnea lansează atacuri la Guvern: Ce le reproşează oamenilor lui Sorin Grindeanu / VIDEO

"Nu sunt agentul lui Victor Ponta. Altă întrebare.", l-a ironizat Dragnea pe fostul premier când a fost întrebat dacă Ponta vine la CExN al PSD de la Sinaia. Şi asta nu e tot. Şeful PSD spune că îi va linişti şi pe liderii social-democraţi enervaţi de decizia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader în privinţa şefilor instituţiilor de forţă. "Se mai calmează colegii mei aici la munte.", a spus Dragnea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, AVERTISMENT pentru Tudorel Toader: Nu îi retragem sprijinul, DEOCAMDATĂ / VIDEO

Parlamentarul Cătălin Rădulescu, cel care a spus că ar ieşi în Piaţa Victoriei să îi liniştească pe protestatari cu arma, nu mai are viaţă lungă în PSD. "Mâine vom discuta subiectul Cătălin Rădulescu. Nu i-a reuşit să se autosuspende, voi propune eu autosuspendarea lui.", a spus Dragnea.

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunţat, în 20 martie, că se autosuspendă din PSD până la clarificarea tuturor aspectelor legate de declaraţiile pe care le-a făcut în spaţiul public. "Am hotărât ca, în conformitate cu articolul 29 din Statutul PSD, să mă autosuspend pe o perioadă de minim şase luni din partidul meu de suflet, în ideea de a-i proteja atât imaginea, dar şi pe cea a colegilor mei. (...) Nu îmi voi trăda colegii din grupul parlamentar social-democrat, pentru că fiecare vot al nostru în Parlament este important şi pentru PSD şi pentru Guvernul pe care îl susţinem. După clarificarea problemelor, (...) voi anunţa, în termenul statutar, partidul referitor la decizia mea viitoare", preciza Rădulescu într-un comunicat.

Cătălin Rădulescu anunţase anterior, într-un comunicat adresat presei locale din Argeş, decizia de a se autosuspenda din partid. "Întrucât am o vechime de 21 de ani în PSD, nu doresc ca imaginea partidului şi a preşedintelui PSD să fie prejudiciate în niciun fel, mă autosuspend până la clarificarea aspectelor ce ţin de acest scandal mediatic, pentru a dovedi buna mea credinţă şi faptul că interpretarea dată cuvintelor şi opiniilor mele a fost denaturată, pentru a-mi decredibiliza imaginea şi activitatea politică. Rămân fidel principiilor, programului şi conducerii PSD", se arăta în comunicat.

Parchetul General s-a sesizat din oficiu după ce Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, a declarat într-un interviu pentru "Adevărul": "Pentru ce mai se duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi pentru ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franţa, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară şi ei autorizare". El a mai spus că are o armă AKM: "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu şi hotărârea mea".

Ulterior, poliţiştii i-au anulat lui Rădulescu dreptul de a deţine arme, acesta fiind amendat cu 2.500 de lei. De asemenea, IPJ Argeş a sesizat Parchetul General cu privire la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.