Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă mare retragere din cursa pentru Președinția SUA: Este un tsunami politic

www.politico.com/
marco rubio

Miliardarul Donald Trump a obţinut o victorie clară în primarele desfăşurate marţi în Florida, potrivit sondajelor prezentate de televiziunile americane, anunţă AFP. 

Succesul omului de afaceri în vârstă de 69 de ani a marcat sfârşitul aventurii prezidenţiale a tânărului senator Marco Rubio, considerat un timp "Obama republican", dar incapabil să câştige în propriul bastion. 

"Oamenii sunt furioşi (...) Este un tsunami politic, ar fi trebuit să ne dăm seama de asta înainte", a declarat Marco Rubio anunţând că pune capăt campaniei sale. 

"Deşi nu pare intenţia Domnului ca să devin preşedinte în 2016, şi poate niciodată, şi cu toate că mi-am suspendat campania, faptul că am ajuns atât de departe arată cât de unică este America", a adăugat Marco Rubio în faţa partizanilor din oraşul său natal, Miami, într-un discurs denunţând implicit campania miliardarului Donald Trump. 

"Mulţumesc, Florida!", a reacţionat imediat pe Twitter Donald Trump. Omul de afaceri din New York, pe care nimeni nu ar fi pariat în urmă cu nouă luni, s-a apropiat mai mult de obiectivul său: să poarte culorile republicanilor la prezidenţialele de la 8 noiembrie.AGERPRES

UPDATE: El și-a îndemnat suporterii să îl susțină pe senatorul Ted Cruz, al doilea în opțiunile electoratului republican:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.