Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă structură de intervenţie a ISU Sibiu va funcţiona de luni

planor ISU

O nouă structură de intervenţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu va funcţiona de luni, 3 octombrie, în oraşul Dumbrăveni, acest punct de lucru urmând să deservească zona de Nord-Est a judeţului Sibiu, care cuprinde localităţile Dumbrăveni, Hoghilag, Laslea, Biertan, Alma, Aţel, precum şi satele aparţinătoare acestora. 

"Subunitatea va funcţiona cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului Mediaş şi o ambulanţă SMURD a SVSU Dumbrăveni, iar personalul ce va încadra cele două autospeciale va fi format din 15 subofiţeri şi 9 paramedici voluntari (angajaţi ai primăriei care au absolvit cursuri de prim-ajutor calificat în cadrul Centrului de formare al ISU Sibiu). Spaţiul necesar desfăşurării activităţilor specifice a fost pus la dispoziţie de către Consiliul Local Dumbrăveni", se arată într-un comunicat de presă al ISU Sibiu, remis joi AGERPRES.

Vasile Blaga îşi prezintă planurile de viitor. Ce spune despre succesorul său în fruntea PNL


Potrivit ISU Sibiu, prin operaţionalizarea acestui punct de lucru timpul mediu de răspuns în situaţiile de urgenţă va scădea, crescând, astfel, nivelul de siguranţă şi protecţie a comunităţilor. 

Pentru reducerea timpului de răspuns la situaţiile de urgenţă, ISU Sibiu a înfiinţat în anul 2015 alte patru puncte de lucru în localităţile Păltiniş, Ocna Sibiului, Avrig şi Sălişte, primele două fiind operaţionalizate pe componenta SMURD, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.