Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă tragedie la Hollywood: Un actor din Game of Thrones a murit la doar 36 de ani - VIDEO

lumanare doliu

Neil Fingleton, un actor din distributia serialului "Game of Thrones/ Urzeala tronurilor", care detinea titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie, a murit la varsta de 36 de ani.

Neil Fingleton, care a interpretat rolul uriasului Mag the Mighty in "Urzeala tronurilor", remarcandu-se si in cateva lungmetraje SF de mare succes, precum "X-Men: First Class" (2011), "47 Ronin" (2013) si "Jupiter Ascending" (2015), a murit sambata din cauza unei insuficiente cardiace, informeaza The Guardian.

Citește și: S-au încheiat Premiile Oscar 2017: Lista completă a marilor câștigători

Cu o inaltime de 231 de centimetri, Neil Fingleton, era considerat cel mai inalt om din Marea Britanie, anunță Realitatea.net.

Decesul lui a fost confirmat printr-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a Clubului Persoanelor Inalte din Marea Britanie: "Din pacate, am fost informati ca Neil Fingleton, cel mai inalt om din Marea Britanie, a murit sambata. Neil a devenit cel mai inalt om din Marea Britanie in anul 2007, dupa ce l-a depasit in inaltime pe Chris Greener".

"Neil a inceput sa se faca remarcat jucand baschet in Statele Unite, inainte de a deveni actor si de a juca in 'X-Men: First Class' si, recent, in 'Game of Thrones'. Gandurile si condoleantele noastre se indreapta acum catre familia lui", se afirma in acelasi mesaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.